Pronájem bytu 2+kk, Neratovice, 60 m2

Neratovice

11 800 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ zálohy 2.500 Kč na 1 osobu (na každou další osobu + 500 Kč) + elektřina)

Prověřené firmy v Neratovicích

Informace k bytu

Specialista na Neratovice Vám exkluzivně nabízí k pronájmu byt 2+kk o ploše 60,84 m2 ve 3. nadzemním podlaží (podkroví) cihlového domu v Neratovicích.
Byt se skládá z předsíně, prostorné koupelny, pokoje a obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Koupelna je vybavena rohovou vanou, sprchovým koutem, zavěšeným WC, 2 umyvadly, 2 zrcadly, topným žebříkem, radiátorem a přípojkami pro pračku.
V obývacím pokoji je kuchyňská linka s nerezovým dřezem s odkapávačem, s el. sklokeramickou varnou dekou, s el. troubou a digestoří, vše zn. Indesit.
Podlahu v obývacím pokoji s kuch. koutem a v chodbě pokrývá lino, v pokoji je plovoucí podlaha. V koupelně je položena dlažba. V každé místnosti je jedno střešní okno.
Vytápění bytu je ústřední s deskovými radiátory, které jsou napojené na plynový kotel pro celý dům. Byt má svůj podružný elektroměr.

Byt je k dispozici po podpisu smlouvy, úhrady vratné kauce 24.000 Kč, úhrady provize RK 12.000 Kč a úhrady 1 nájmu předem.
Majitel si vyhrazuje právo vybrat si nájemníka bez udání důvodu.

V místě je veškerá občanská vybavenost, poliklinika, lékaři, zubaři, nemocnice, 3 lékárny, 6 supermarketů, 6 školek, 2 základní školy, gymnázium, SOŠ a SOU, základní umělecká škola, dům dětí se zájmovými kroužky, domov pro seniory, pracovní úřad, MěÚ, knihovna, pošta, sportoviště, plavecký bazén, koupaliště, zimní stadion, společenský dům s kinem, restaurace, cukrárny. Cesta autem do Prahy – Ládví, Prosek, Ďáblice, Letňany, Čakovice trvá 20 minut a výborné dopravní spojení zajišťuje také vlak do Prahy – Vysočan (39 minut), do Prahy – Hlavní nádraží (37 minut) nebo bus 348 do Prahy – Ládví (31 minut), bus 351 do Prahy – Letňany (41 minut), popř. bus z Neratovic – Byškovic 369 do Prahy – Ládví (24 minut). Do Kralup n/V jezdí vlak nebo bus 473, na Mělník a do Brandýsa n/L vlak a bus 471.
V případě zájmu o více informací a domluvení prohlídky volejte makléře.

Parametry bytu

Cena
11 800 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ zálohy 2.500 Kč na 1 osobu (na každou další osobu + 500 Kč) + elektřina
Aktualizováno
28. 9. 2024
Adresa
Neratovice
ID
00019
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
60 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

BURDAREALITY

Na Výsluní 1308, Neratovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Arch. Petr Burda

Ing. Arch. Petr Burda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Neratovicích?

Podobné nemovitosti