Pronájem bytu 2+1, Ostrava, Tlapákova, 50 m2

Tlapákova, Ostrava

10 850 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Ostravě

Informace k bytu

Nabízím k pronájmu byt 2+1 s balkónem na ulici Tlapákova v Ostravě Hrabůvce.

Proč využít tuto jedinečnou nabídku?

- rekonstruovaný a vymalovaný byt
- prostorné neprůchozí pokoje
- balkón s výhledem do zeleně

Nabízíme právě rekonstruovaný byt o dispozici 2+1 s balkónem, který si můžete zařídit a vybavit podle svého vkusu. V kuchyni je místo pro jídelní stůl, lednici a pračku, kuchyňská linka je vybavena kombinovaným sporákem a dřezem. Pokoje mají výměru 16 a 18,5 m2. Jsou neprůchozí a v menším je výstup na balkón, naopak z většího se dostanete do kuchyně. Koupelna je po renovaci. Praktické jsou vinilové podlahy v jednotném dekoru.

Lokalita je ideální pro jednotlivce nebo páry. V docházkové vzdálenosti tramvajové zastávky Josefa Kotase a Hrabůvka - poliklinika. Za kulturou můžete vyrazit do kulturního domu K-TRIO, využít můžete kavárnu, restauraci, pekárnu nebo supermarkety. Vše máte pod nosem. Pokud rádi jezdíte na kole, můžete využít širokou síť cyklostezek a zajet si až na Ostravici. Parkování je v okolí bezplatné.

Pronajímatel si vyhrazuje právo vybrat podnájemce na základě jím zvolených kritérií.

Nájem: 10.850,- Kč
Zálohy na služby: 2.030,- Kč ( studená voda: 300,- na osobu, teplá voda: 500,- na osobu, teplo: 1.000,- Kč, úklid: 110,- Kč, osvětlení spol. prostor: 70,- Kč, ostatní: 50,- Kč)
CELKEM měsíčně nájem včetně služeb: 12.880,- Kč
Kauce: 25.800,-Kč
Provize RK: 10.000,- Kč
Elektřinu a plyn si podnájemník přihlásí na sebe. Orientační výše elektřiny 1000,- Kč a plynu 300,- Kč měsíčně.

Parametry bytu

Cena
10 850 Kč /za měsíc
Aktualizováno
28. 9. 2024
Adresa
Tlapákova, Ostrava
ID
303
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
52 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
50 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Tereza Klozíková

Tereza Klozíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Ostravě?

Podobné nemovitosti