Prodej rodinného domu, Říčany - Radošovice, K Pomníku padlých, 145 m2

K Pomníku padlých, Říčany, Radošovice

21 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 104 798 Kč /za měsíc

(provizi hradí kupující)

Prověřené firmy v Říčanech

Informace k domu

Nabízíme exkluzivně prvorepublikovou vilu s krásnou zahradou o rozloze 998 m2, nacházející se v jedné z nejžádanějších lokalit Říčan, která kombinuje klidné prostředí, nádhernou okolní přírodu s blízkostí centra.

Říčany jsou již po šesté vyhlášeny městem s nejlepším žitím v České republice. Nabízejí vysokou úroveň občanské vybavenosti, která uspokojí potřeby celé rodiny. V blízkosti vily se nachází školy, školky, gymnázium, sportovní zařízení včetně zimní haly, fotbalového hřiště a plaveckého areálu Marvánek. V pěší dostupnosti naleznete také obchodní centrum, což zajišťuje snadnou dostupnost všech potřebných služeb a zboží.

Tato nemovitost je perfektním místem pro pohodlný rodinný život v blízkosti přírody. Vedle výše zmíněných výhod lokalita nabízí další rekreační aktivity – v okolí najdete rybník vhodný ke koupání a rybaření, rozsáhlá sportoviště a mnoho dalších možností pro volnočasové vyžití. Říčany zároveň umožňují snadnou dostupnost do Prahy, a to jak autem, tak veřejnou dopravou, což činí tuto lokalitu ještě atraktivnější.

V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj s krbem, propojený s jídelnou, kuchyň, pracovna, komora, veranda a chodba. První patro se pyšní ložnicí se šatnou, pokojem s komorou a koupelnou. V podkroví je půda s možností vybudování dalších pokojů. V pokojích jsou masivní dřevěné podlahy.
Vila je částečně podsklepená, má vlastní studnu, kompletně elektřinu v mědi a nový kondenzační plynový kotel.

Vilu je možné financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením vám rádi pomůžeme. Pokud hledáte jedinečné místo pro svůj domov v prestižní lokalitě, která kombinuje veškerý komfort městského života s přírodou, tato vila je pro vás tou pravou volbou.

Neváhejte nás kontaktovat pro více informací či sjednání prohlídky.

Parametry domu

Cena
21 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí kupující
Aktualizováno
2. 10. 2024
Adresa
K Pomníku padlých, Říčany, Radošovice
ID
64584
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
145 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
1106 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Říčanech (okr. Praha-východ)?

Podobné nemovitosti