Prodej výrobních prostor, Prosiměřice, 907 m2

Prosiměřice

3 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 015 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Prosiměřicích

Informace k nemovitosti

V centru obce Prosiměřice nabízíme k prodeji jedinečný komerční objekt s širokými možnostmi využití. Ideální pro investory či podnikatele, kteří hledají prostory pro výrobu, skladování nebo výstavbu bytových jednotek.


• Rozsáhlé výrobní a skladovací prostory
• Možnost rekonstrukce a rozšíření
• Strategická poloha
• Investiční potenciál
• Velké nádvoří a venkovní prostory

Tento objekt se nachází v centru Prosiměřic na pozemku o celkové rozloze 1.593 m2. Celková podlahová plocha objektu činí 907 m2, včetně dvou prostorných hal v přízemí o rozloze 111 m2 a 278 m2, a dalších prostor vhodných pro výrobu či skladování. V zadní části objektu se nachází nákladový prostor s rampou, která umožňuje bezproblémovou manipulaci s materiály přímo z nákladních vozidel. V prvním podzemním podlaží je kompletní zázemí pro zaměstnance – toalety, šatny, sprchy, a technické prostory včetně kotelny.

V prvním patře nalezneme dvě prostorné místnosti o celkové ploše 127 m2, které lze upravit dle potřeb nového majitele. Na nádvoří se nacházejí další skladovací prostory o rozloze 76 m2, které je možné rozšířit, nebo prostor využít k vybudování parkoviště.

Objekt je připojen na vodovodní síť, elektřinu o napětí 230 V a 400 V a plyn je k dispozici na hranici pozemku. Kanalizace je řešena septikem s přepadem do obecní kanalizace.

Prosiměřice jsou klidnou obcí s dobrou občanskou vybaveností, která zahrnuje školu, školku, obchody i zastávku autobusu. Blízkost Znojma (pouhých 15 minut jízdy), Brna a Vídně činí tuto lokalitu ideální pro investice do komerčních i rezidenčních nemovitostí.

Objekt nabízí široké spektrum využití. Díky rozsáhlým výrobním prostorům a nákladové rampě je ideální pro provoz výrobní firmy nebo skladování. Další možností je rekonstrukce a přeměna objektu na bytové jednotky, přičemž se nabízí možnost vybudování minimálně 7 bytů s parkováním a dalším zázemím. Tato možnost je zvláště atraktivní pro investory, kteří hledají příležitosti v oblasti nemovitostí s potenciálem zhodnocení.

Pokud máte zájem o koupi této nemovitosti, naši finanční specialisté vám rádi pomohou najít to nejlepší řešení. Těšíme se na vaši návštěvu a rádi vás provedeme touto nemovitostí osobně!

Parametry nemovitosti

Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
28. 9. 2024
Adresa
Prosiměřice
ID
01210
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
907 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
1593 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Dlážděná, Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Michal Arbeiter

Ing. Michal Arbeiter

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje výrobních prostor v Prosiměřicích?

Podobné nemovitosti