Prodej bytu 2+kk, Poděbrady, Hellichova, 42 m2

Hellichova, Poděbrady

3 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 680 Kč /za měsíc

(cena je kompletní)

Prověřené firmy v Poděbradech

Informace k bytu

Naše společnost Vám nabízí k prodeji zděný byt 2+kk (1+1), nacházející se nedaleko lázeňské kolonády v Poděbradech. Samotný bytový dům je zajímavá architektonická stavba z 20. let minulého století.
Byt o výměře 42 m2, v osobním vlastnictví, se nachází v 1. P.P. a je po celkové rekonstrukci. Jsou zde nová plastová okna, rozvody elektřiny, vody, odpadu a topení, elektrokotel s boilerem na ohřev vody, kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (kombinovaná chladnička s mrazákem, myčka, varná sklokeramická deska, elektrická trouba), podlahy – vinyl /dlažba a zrenovovaná původní dřevěná podlaha v ložnici. Součástí bytu je komora, ve které je umístěn kotel, dále je součástí prodeje sklepní koje, umístěná hned vedle bytu. V domě jsou pak další společné prostory (kolárna, kočárkárna).
Velkou výhodou je, že se v domě nachází jen čtyři bytové jednotky a lze využívat společné prostory jak před domem, tak ve vnitrobloku. Ve vnitrobloku je menší zahrada, kde má každý svůj díl, ať už k posezení, či k pěstování rostlin.
Dispozice bytu: vstup, chodba, komora, koupelna se sprchovým koutem a WC, pokoj s kuchyňským koutem a ložnice. Přípojky: vodovod a kanalizace veřejná, el. 220/400V.
Poděbrady nabízí ideální kombinaci malebného historického centra a moderního životního stylu. Město je známé svými lázeňskými tradicemi a léčivými prameny, což přináší příjemnou atmosféru a možnost relaxace v příjemném prostředí.
Vše potřebné se nachází kousek od domu - služby, úřady, obchody, školy, školky, či zdravotnická zařízení. Město je i vyhledávané pro své možnosti sportovního vyžití a množství cyklostezek. Je zde velmi dobrá dopravní dostupnost do Prahy vlak, BUS i dálnice D11.

Parametry bytu

Cena
3 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena je kompletní
Náklady na bydlení
do 6.000,- Kč
Aktualizováno
29. 9. 2024
Adresa
Hellichova, Poděbrady
ID
00173
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
42 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
42 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Dagmar Šubrtová Hájková

Dagmar Šubrtová Hájková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Poděbradech?

Podobné nemovitosti