Prodej rodinného domu, Vrchlabí, Slunečný vrch, 250 m2

Slunečný vrch, Vrchlabí, okres trutnov

25 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 123 432 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Vrchlabí

Informace k domu

Nabízíme k prodeji exkluzivní rodinný dům situovaný na prestižní adrese v centru města Vrchlabí, avšak v klidné lokalitě - slepé ulici. Tento moderní dům byl postaven v roce 2012 a je umístěn v klidné části města, známé jako malé město s vynikající dostupností základního vybavení a služeb.

Nemovitost se rozkládá na pozemku o rozloze 1 635 m² s celkovou obytnou plochou 299 m² a užitnou plochou 212 m². Dům je postaven z kvalitních cihel, což zaručuje dlouhou životnost a nízké provozní náklady. Součástí domu je také garáž pro dvě vozidla, což ocení každý, kdo hledá komfortní parkování ve vlastním domě.

Cena nemovitosti je stanovena na 25 900 000 CZK, což odráží jak kvalitu stavby, tak atraktivní lokaci. Dům je možné financovat prostřednictvím hypotéky.

Celkový stav nemovitosti je vynikající, což znamená, že nový majitel se může ihned nastěhovat bez nutnosti dalších investic do rekonstrukcí či úprav. Dům disponuje všemi potřebnými inženýrskými sítěmi a loňském roce byl modernizován systém vytápění. Byla vybudována malá solární elektrárna a pořízeno tepelné čerpadlo.

Výhled z nemovitosti je panoramatický, což poskytuje jedinečný zážitek a pocit volnosti. Bydlení zde je ideální pro rodinný život, s možností využití okolní přírody pro volnočasové aktivity. Nedaleko domu se nachází veškerá občanská vybavenost – školy, obchody, zdravotnická zařízení a mnoho dalších služeb, což značně zvyšuje kvalitu bydlení.

Dopravní dostupnost je výborná, s možností využití vlastního automobilu či městské autobusové dopravy. Tato lokace je vzdálená asi 2 hodiny jízdy od Prahy, což je ideální pro ty, kteří preferují klidné bydlení s možností rychlého spojení s hlavním městem a současně blízkost nádherné přírody Krkonoš.

Tento jedinečný rodinný dům je vhodný pro náročného klienta, který hledá kombinaci moderního komfortu, skvělé lokality a krásného výhledu. Pokud hledáte místo, kde si budete moci vychutnávat poklidné chvíle s rodinou či přáteli, tento dům je pro vás ideální volbou.

Parametry domu

Cena
25 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 10. 2024
Adresa
Slunečný vrch, Vrchlabí, okres trutnov
ID
918861
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
212 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
312 m2
Podlahová plocha
250 m2
Plocha nemovitosti
1635 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Jiné
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Vlak, Silnice, MHD
Voda
Vodovod
Garáž
Sklep
Terasa
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Ing. Lukáš Gašpar

Ing. Lukáš Gašpar

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vrchlabí?

Podobné nemovitosti