Prodej bytu 3+1, České Budějovice, Dlouhá, 73 m2

Dlouhá, České Budějovice - České Budějovice 2

4 250 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 254 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Českých Budějovicích

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji prostorný družstevní byt 3+1 o užitné ploše 73 m², který se nachází v 11. patře dvanácti patrového panelového domu na sídlišti Vltava v Českých Budějovicích. Byt disponuje zasklenou lodžií, která nabízí příjemné místo pro relaxaci a výhled do okolí.

Sestává se z prostorné předsíně, obývacího pokoje se vstupem na lodžii, ložnice, dětského pokoje, samostatné kuchyně, koupelny s vanou, WC a malým skladem na úklidové prostředky. Orientovaný je na jihozápad s výhledem na Kleť. K bytu náleží sklepní kóje v přízemí domu.

Dispoziční řešení s orientační plochou jednotlivých místností najdete na přiloženém půdorysu.

Byt byl postupně opravován, což zahrnuje modernizaci některých částí bytu, jako je renovace podlah ( plovoucí podlahy), nová dlažba v předsíni, společně s vestavěnou skříní a šatna v ložnici. Také byla zmodernizována kuchyňská linka.

Jádro je v původním stavu, což dává novým majitelům příležitost si přizpůsobit koupelnu a toaletu dle svých vlastních představ. Byt je však ihned obyvatelný, a to bez nutnosti okamžitých investic – můžete se rovnou nastěhovat a případné úpravy řešit později podle svých potřeb.

Dům prošel v roce 2017 revitalizací, která zahrnovala modernizaci společných prostor, nové výtahy, nová plastová okna a byly vybudovány lodžie, které přispěly ke zvýšení komfortu bydlení a rozšíření obytného prostoru.

Ve společných prostorách domu je nainstalován moderní kamerový systém, který zajišťuje zvýšenou bezpečnost a dohled nad pohybem v objektu.

V roce 2023 zde byla provedena výměna rozvodů studené a teplé vody, stejně jako rozvodů plynu.

V současné době probíhá na domě zateplení fasády a výměna stávajících oken za úspornější tříkomorová okna, což dále přispěje k energetickým úsporám.
Tyto plánované úpravy zvýší kvalitu bydlení v domě a mohou pozitivně ovlivnit hodnotu bytu do budoucna.

Sídliště je vybaveno kompletní občanskou vybaveností: školy, školky, pošta, obchody, zdravotní středisko a sportovní zařízení v docházkové vzdálenosti. Je zde skvělá dopravní dostupnost a dostatek zeleně a volnočasových zón ( sportovní areál ČEZ).

V případě zájmu o bližší informace kontaktujte makléře nabídky.

Parametry bytu

Cena
4 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 9. 2024
Adresa
Dlouhá, České Budějovice - České Budějovice 2
ID
0020-NP09516
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
73 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
73 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Rohanské nábřeží 678/27, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jana Chrtová

Jana Chrtová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Českých Budějovicích?

Podobné nemovitosti