Prodej chalupy, Chrast, Osady Ležáků, 75 m2

Osady Ležáků, Chrast

2 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 390 Kč /za měsíc

(vč. provize a právních služeb)

Prověřené firmy v Chrasti

Informace k domu

✅ Kachlová kamna, hluboký kamenný sklep a velká zahrada jsou velké benefity tohoto domu.
Můžete ho využívat jako rekreační chalupu nebo si ho přebudovat na komfortní rodinné bydlení.
Další výhodou je stodola s vjezdem z ulice, která může sloužit pro podnikatelské účely nebo jako garáž.
Celková plocha pozemků je 1506 m², což vám zaručuje dostatek prostoru pro rozšíření domu nebo aktivní využití zahrady. Samotná zahrada s plochou 1130 m² je ideální pro relaxaci i pro zahradničení nebo hraní a sportování s dětmi.

✅ Rodinný dům s dispozicí 3+kk je částečně podsklepený a má sedlovou střechu. Dům je obyvatelný, ale vzhledem k jeho opotřebení je vhodná rekonstrukce. Zastavěná plocha staveb je 110 m² a užitná plocha obytných prostor je 60 m². Orientace obytné části je jihovýchodním směrem.

✅ Vstup do domu je přes předsíň, dveřmi vpravo vejdeme do velké světnice s kuchyňským koutem, kachlovými kamny, jídelním stolem a gaučem. Z předsíně dveřmi vlevo vstupujeme do druhé místnosti – ložnice nebo dětského pokoje. Dále je v předsíni umístěn sprchový kout a elektrický bojler. Poslední dveře vedou po kamenných schodech do hlubokého sklepa zaklenutého kamennou klenbou. Zde si můžete vybudovat jedinečný sklep pro posezení s přáteli nebo uskladňovat potraviny na zimu. Do třetího malého pokoje je samostatný vchod.

✅ Dům je napojen na elektřinu, vodovod a kanalizaci. Voda z vlastní studny je využívána jako užitková. Vytápění je řešeno kamny na tuhá paliva v kuchyni a elektrickými akumulačními kamny.
Dům leží pouze 400 metrů od náměstí v centru Chrasti, kde jsou obchody, základní škola, pošta, restaurace, zámek a městský úřad.

✅ Tento dům je skvělou volbou pro ty, kteří hledají klidné a bezpečné prostředí pro rodinu v malém městě. Také může sloužit jako stylová chalupa pro někoho, kdo si rád odpočine od shonu velkého města.

✅ Domluvte si u mne prohlídku a rád Vám dům ukážu.
Výhodné hypotéční financování Vám pomůžeme v případě zájmu zajistit.
Váš realitní makléř s certifikací ISO
Martin Kovář

Parametry domu

Cena
2 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. provize a právních služeb
Aktualizováno
29. 9. 2024
Adresa
Osady Ležáků, Chrast
ID
0020-NP09495
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
60 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
75 m2
Plocha nemovitosti
1506 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Rohanské nábřeží 678/27, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Ing. Martin Kovář

Ing. Martin Kovář

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Chrasti (okr. Chrudim)?

Podobné nemovitosti