Prodej bytu 4+kk, Praha - Malá Strana, Vítězná, 178 m2

Vítězná, Praha 1 - Malá Strana

35 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 166 800 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Praze 1

Stěhovací služby

Informace k bytu

Jedinečná příležitost pořídit si zcela výjimečnou nemovitost v centru Prahy. Tento byt obsahuje celé podkrovní poschodí budovy z roku 1888 v ulici, která propojuje Národní divadlo s Petřínem. Bytový dům o pouhých 7 jednotkách okouzlí novorenesančními a secesními prvky už při vstupu. Konstrukce podkroví by se dala přirovnat k luxusnímu plátnu, na které si můžete namalovat svůj snový domov. V rámci výstavby byl budově dán zcela nový krov s ocelovou konstrukcí, střecha byla přeskládána a nově oplechována a zateplena a v bytě byly provedeny přípravy všech technologií, včetně klimatizace a plynového krbu. Prostor byl v roce 2023 nově zkolaudován jako bytová jednotka.


V domě je nový výtah do mezipatra a společný zelený dvůr, k bytu pak patří prostorný sklep v suterénu. Samotný byt je ve stavu white walls, je zde příprava pro elektrické podlahové vytápění a je zde přiveden plyn v místě přípravy pro krb. Ohřev vody zajišťuje bojler. Všechna střešní okna mají elektrické ovládání a dešťové a větrné čidlo, na první terasu, která je přístupná z bytu, pak vedou celoplošná okna s hliníkovými rámy a s přípravou na elektrické rolety. Střešní terasa přístupná z bytu nabízí nepřekonatelné výhledy na Pražský hrad a Petřín. Na obou terasách je vyvedena voda a elektřina, na horní jsou také přípravy na ohřevné prvky. V současné době je zde technická místnost vytvořená v rámci kolaudačního minima, dokončení interiéru je zcela variabilní, dle přání nového majitele.


Jedno z nejpůvabnějších míst v centru Prahy, pár kroků od Kampy a Petřína, obklopeno galeriemi, divadly a restauracemi, z nichž nelze nezmínit Café Savoy, Pastaře či IF Café ve Werichově vile, Galerii Sovovy Mlýny nebo ikonickou Kavárnu Mlýnskou. Toto místo přímo zurčí životem. Procházkou přes most Legií se dostanete na některý z festivalů na Střeleckém ostrově nebo do Národního divadla či galerie Hollar či Topičův salon. Pro trochu přírody či sportu je možné se otočit na druhou stranu a vyrazit do Petřínských sadů nebo se svézt lanovkou k Petřínské rozhledně.

Parametry bytu

Cena
35 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 9. 2024
Adresa
Vítězná, Praha 1 - Malá Strana
ID
529575
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
178 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Adéla Bukovská - recepce

Adéla Bukovská - recepce

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 1?

Podobné nemovitosti