Prodej rodinného domu, Jáchymov, Mathesiova, 275 m2

Mathesiova, Jáchymov

4 190 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 968 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prověřené firmy v Jáchymově

Informace k domu

Nabízíme k prodeji dvoupodlažní rodinný dům se zahradou určený ke kompletní rekonstrukci na okraji lázeňského města Jáchymov, obklopeného krásnou přírodou.

Využití domu nabízí škálu variant. Například lze vybudovat více samostatných jednotek, dva samostatné řadové domy nebo spojit bydlení s podnikáním.

Původní dům byl postaven v roce 1931 a v roce 1982 byla přistavěna přístavba podobné velikosti, která byla v 90. letech využívána jako penzion, poté pouze jako vícegenerační rodinný dům. Dům je přístupný z ulice a zároveň po venkovních betonových schodech přes terasu, přímo do 2.NP. Je napojen na městský vodovod, elektřinu a kanalizaci, plyn se nachází na hranici pozemku. Užitná plocha přízemí je 108 m2, 1. patra 119 m2 a podkroví 48 m2. Na pozemku se nachází garáž, jedna zděná a několik dřevěných kůlen a přístřešků.

Objekt byl v původním stavu z 80. let minulého století, na přelomu roku 2023 a 2024 ale vznikl v podkroví požár, který kompletně poškodil krov s krytinou, stropní konstrukci nad 2.NP a veškeré vnitřní rozvody. Měsíc po požáru proběhla kontrola statikem s pozitivním výsledkem.

Dům je umístěn na okraji Jáchymova směrem na Boží Dar. Obec je známa unikátními lázněmi na pohybový aparát, je zde několik lázeňských domů a hotelů. Je dobře občansky vybavena, najdeme zde mateřskou a základní školu, zdravotní středisko, obchody a díky bohaté historii Jáchymova i muzeum hornictví a mincovnu, několik kostelů a kaplí a Šlikův hrádek. Na území města se nachází dva lyžařské areály, lyžařské stopy a cyklistické stezky, dále veřejné tenisové kurty, plavecký bazén, fotbalový stadion a minigolf. Zastávka autobusu (Ostrov, Karlovy Vary, Boží Dar) se nachází cca 400 m od domu. Karlovy Vary vzdálené pouze 20 km nabízí bohaté společenské a kulturní vyžití. Pár kilometrů vzdálený Boží Dar a Klínovec poskytují bohaté sportovního vyžití jak v létě, tak v zimě.

Parametry domu

Cena
4 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
30. 9. 2024
Adresa
Mathesiova, Jáchymov
ID
13371
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
275 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
152 m2
Podlahová plocha
275 m2
Plocha nemovitosti
1027 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Iveta Sklenářová

Iveta Sklenářová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jáchymově?

Podobné nemovitosti