Prodej rodinného domu, Klecany, Topolová, 175 m2

Topolová, Klecany

15 751 600 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 75 067 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Klecanech

Informace k domu

Dovolujeme si vám nabídnout rodinný dům 5+kk o celkové výměře 163 m² se zahradou 142 m², který je součástí projektu Klecanská alej nedaleko od hlavního města.

Projekt se nachází v ulici Topolová v Klecanech, které jsou nejmenším městem v okrese Praha-východ a nachází se 5 km severně od okraje hlavního města Prahy na pravém břehu Vltavy. Život v Klecanské aleji vám přinese bydlení v klidném a moderním prostředí, krásnou okolní přírodu včetně řeky a dobrou občanskou vybavenost. Klecany nabízí díky hlavnímu tahu E55 výborné automobilové napojení do hlavního města. Zastávka MHD je tři minuty chůze od projektu a za 15 minut vás autobus dopraví na pražské metro Kobylisy. V obci funguje také přívoz Klecánky – Roztoky u Prahy, takže se rychle přepravíte na druhou stranu Vltavy.

Projekt představuje 31 samostatně stojících budov typu vila, rodinný dům, rodinný řadový dům a 37 bytových jednotek 1+kk - 4+kk. V projektu je kladen důraz na promyšlené dispoziční uspořádání interiérů, úložné prostory, dostatek parkovacích stání a zeleň.

Plánované dokončení projektu 4.Q 2026. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat. Prodej přímo od majitele. Více informací o tomto bytu a kompletní nabídce najdete na webu creditasre.

Parametry domu

Cena
15 751 600 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 9. 2024
Adresa
Topolová, Klecany
ID
KLEC RD6
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
163 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
175 m2
Plocha nemovitosti
311 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

CREDITAS Real Estate

CREDITAS Real Estate

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Klecanech?

Podobné nemovitosti