Prodej rodinného domu, Brandýsek, Za Potokem, 119 m2

Za Potokem, Brandýsek

10 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 49 563 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Brandýsku

Informace k domu

K prodeji nabízíme přízemní dům o dispozici 4 + 1 s naprosto úchvatnou zahradou, která vás okamžitě okouzlí svou rozlehlostí a klidem. Tento dům je umístěn na polosamotě, obklopen zelení a nabízí tak absolutní soukromí bez přímých sousedů, přesto v blízkosti centra obce. Postaven byl v roce 1993 a jeho dispozice zahrnuje prostorný obývací pokoj (22,1 m2), samostatnou kuchyni (15,2 m2), tři ložnice (15 m2, 13 m2 a 17,6 m2), koupelnu s vanou (5 m2) a samostatné WC (1,9 m2). Dům je ve velmi dobrém stavu a prošel částečnou rekonstrukcí, celková obytná plocha činí 119 m2. Součástí nemovitosti je také garáž (29 m2). Voda je obecní, na pozemku se nachází vlastní studna, septik a vytápění je zajištěno tuhými palivy, přičemž lze přejít na elektrický kotel či tepelné čerpadlo.

Největším klenotem tohoto domu je jeho rozlehlá zahrada, rozdělená na okrasnou a užitkovou část. Okrasná zahrada je naprosto dechberoucí, poskytuje klidné útočiště pro relaxaci a odpočinek v soukromí, bez jakéhokoli rušení. Na zahradě se nachází zimní zahrada s kuchyní a dílnou, dřevěný domek pro děti a příjemné venkovní posezení. Vzrostlé smrky dodávají zahradě kouzlo a poskytují dostatek stínu v horkých letních dnech.

Dům je situován v docházkové vzdálenosti na bus, obchodů i školy. Obec Brandýsek se nachází cca 15 min autem od Prahy po D7, spojení autobusem do Prahy, Slaného, Kladna a Kralup n/V. V obci je veškerá občanská vybavenost - škola, školka, obchody, pošta, lékař, lékárna atd.

Parametry domu

Cena
10 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
30. 9. 2024
Adresa
Za Potokem, Brandýsek
ID
4903
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
174 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Polosamota
Podlahová plocha
119 m2
Plocha nemovitosti
1764 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Iva Douchová

Ing. Iva Douchová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Brandýsku?

Podobné nemovitosti