Pronájem bytu 2+1, Olomouc, Mozartova, 59 m2 (ID: 2313168)

Mozartova, Olomouc - Nová Ulice

19 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(včetně DPH, včetně poplatků, + provize RK, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Olomouci

Informace k bytu

V zastoupení majitele Vám nabízíme jedinečnou příležitost k pronájmu bytu po kompletní rekonstrukci, který se nachází ve 3. nadzemním podlaží s balkonem na ulici Mozartova. Celková výměra bytu činí 59 m2 + 9 m2.

Nyní máte možnost stát se nájemníky v tomto nově zrekonstruovaném bytě, který poskytuje nejen komfort, ale i moderní design. Byt se skládá ze dvou neprůchozích pokojů s klimatizací pro optimální pohodlí, prostorné vstupní chodby, moderní koupelny s WC, plně vybavené kuchyně a samozřejmě balkonu pro relaxaci. K dispozici je také praktický sklep, který nabízí další úložný prostor.

Kuchyně je kompletně vybavena včetně myčky na nádobí, což znamená snadnější a pohodlnější každodenní život. V ceně nájmu jsou zahrnuty další výhody, jako je pohodlná sedací souprava, moderní televize, pračka, vestavěná skříň a manželská postel.

Poloha bytu nabízí výhodu blízkosti historického centra, a zároveň je v docházkové vzdálenosti 3 minut od krásného parku. Tato lokalita poskytuje ideální spojení mezi klidem a přístupem k centru města.

Nájemné 19 000 Kč, zálohy na bydlení 5 000 Kč (plyn, elektřina, voda), vratná kauce 24 000 Kč, provize RK 20 000 Kč,

Pokoj 1 - 15,6 m2,
Pokoj 2 - 19,7 m2,
Kuchyň - 10,3 m2,
Předsíň - 10,9 m2,
Koupelna + WC - 2,3 m2
Špíz - 0,3 m2

K nastěhování ihned.

Více info v RK.

Parametry bytu

Cena
19 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
1. 10. 2024
Adresa
Mozartova, Olomouc - Nová Ulice
ID
00084
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
59 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Lemak reality

tř. Svornosti 193/27, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Mgr. Martin Duroň

Mgr. Martin Duroň

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Olomouci?

Podobné nemovitosti