Pronájem bytu 4+1, Holešov, Zahradní, 100 m2 (ID: 2313328)

Zahradní, Holešov

15 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(4.000,-Kč (zálohy na energie + služby))

Prověřené firmy v Holešově

Informace k bytu

K pronájmu nabízíme zrekonstruovanou bytovou jednotku 4+1 o rozloze 100 m², která se nachází na klidné adrese v ulici Zahradní.

Z velké vstupní předsíně se vchází do všech místností. Velkou výhodou bytu je, že pokoje jsou nezařízené a můžete si je zařídit podle svých představ.
Tři pokoje jsou orientovány na východ a jeden z těchto pokojů má prostornou lodžii s krásným výhledem do zeleně. Kuchyň a pokoj, který je metrážně největší a nacházející se vedle kuchyně, jsou orientovány na západ, tento pokoj má dva vlastní vchody.

Světlá kuchyňská linka disponuje sklokeramickou varnou deskou, troubou, myčkou, digestoří, zabudovanou lednicí a spoustou úložného prostoru, které poskytují kuchyňské skříňky.
Nová, moderně zařízená koupelna se sprchovým koutem, toaletou a umyvadlem.
K bytu náleží velký zděný sklep.

Těsně v blízkosti domu se nachází veškerá občanská vybavenost - Tesco, Penny market, autobusové nádraží, základní škola. Pro volnočasové aktivity je zde kousek od domu Tymy - Centrum Volnočasových Aktivit a fotbalové hřiště. Parkování možné hned u domu.

Nastěhování od 1.11. Nájem 15.000 Kč + 4.000 Kč (energie + služby - jedná se o zúčtovatelné položky, záleží na individuální spotřebě). Celkem tedy 19.000 Kč. Je také potřeba uhradit kauci 15.000,-Kč a provizi.

V případě zájmu o bližší informace, či prohlídku, mě neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
15 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
4.000,-Kč (zálohy na energie + služby)
Aktualizováno
1. 10. 2024
Adresa
Zahradní, Holešov
ID
0466
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
100 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 32 lidí

Prodejce

Ing. Mgr. Patrik Fornůsek

Ing. Mgr. Patrik Fornůsek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 4+1 v Holešově?

Podobné nemovitosti