Prodej rodinného domu, Hostouň, Na Skalech, 160 m2

Na Skalech, Hostouň

5 990 000 Kč HYPOTÉKA od 28 547 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prověřené firmy v Hostouni

Informace k domu

Prodej dům Rodinný, 160m², Hostouň

Mám pro vás nabídku rodinného domu s dispozicí 3+1 po částečné rekonstrukci ve skvělé lokalitě, která díky svému umístění nabízí spoustu možností. K domu patří dvůr s parkovacím stáním pro jedno vozidlo, pergolou a s pěknou dílnou. Dům je ve velmi dobrém stavu a je možné ho hned plnohodnotně užívat.
Vytápění je řešené ústředním topením kombinovaným s novým kotlem na tuhá paliva, který splňuje dnešní definované normy. Ohřev teplé vody je zajištěný elektrickým bojlerem napojeným na okruh ústředního topení. Krytina podlah je kombinace dlažby, lina a v pokojích jsou koberce.
V přízemí najdete vstupní chodbu ze které se dostanete do obývacího pokoje, kuchyně a následně do koupelny a na samostatnou toaletu. Po schodech se dostanete do druhého nadzemního podlaží, kde se nachází dva velké pokoje přístupné samostatně z malé předsíně. Na hlavní stavbu dále navazují dva chlévy, prostorná pergola a zrekonstruovaná dílna. Dům je také napojený na vlastní studnu s pitnou vodou.
Zahrada díky své poloze a zasazení domu poskytuje naprosté soukromí a její velikost je ideální pro rodinu, která ji nechce jen udržovat. Hostouň je velice žádanou lokalitou a najdete tady opravdu vše co k životu potřebujete, plná občanská vybavenost, školy, školky, restaurace, dětská hřiště a mnoho dalšího. Skvělé je i spojení do centra Prahy, PID, vlak směr Dejvice.
Dům je možné financovat hypotečním úvěrem a s jeho vyřízením vám rád pomohu. Budu se těšit na prohlídky.
Mějte se fajn Martin Š.

Parametry domu

Cena
5 990 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
1. 10. 2024
Adresa
Na Skalech, Hostouň
ID
0537
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
160 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
168 m2
Plocha nemovitosti
255 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Martin Šašek

Martin Šašek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hostouni (okr. Kladno)?

Podobné nemovitosti