Prodej pozemku pro bydlení, Boskovice, 932 m2

Boskovice

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Cena dohodou)

Prověřené firmy v Boskovicích

Informace k pozemku

Stavební pozemek na stavbu rekreačních objektů o výměře 932 m2 a k němu jako bonus chata stojící hned pod pozemkem. Pozemek je téměř obdélníkového tvaru a je na rovině, přičemž okolo jsou pozemky ve svahu.

Pozemek je přístupný po cestě, na níž je spoluvlastnický podíl. Pozemek nabízí možnost postavit zde například jednu chatu a mít zde klid, soukromí a velkou zahradu nebo například 3 chaty s pozemky cca 300 m2.

Velká výhoda je blízkost historického centra Boskovic, kam dojedete pěšky za 10 minut. Z pozemku jsou krásné výhledy na město a přírodu nad městem. Je zde klid a soukromí, ale přitom nemáte pocit, že jste odříznutí od světa. Jako z orlího hnízda zde můžete pozorovat dění dole pod Vámi. Okolo je spousta hezké zeleně.

Chata jako bonus, která je v ceně, je dřevěná se zděným základem. Je umístěná hned pod naším pozemkem. Je na pronajatém pozemku od města a pozemek pod ní osázený jabloněmi je rovněž pronajatý od města. Je na něm studna s užitkovou vodou, která je čerpadlem poháněná do chaty. Elektřinu 24V zajišťují fotovoltaické panely, které umožňují v chatě třeba dobít telefon, pohání zmíněné čerpadlo, ale hlavně napájí úžasné noční LED osvětlení chaty, které se po setmění automaticky spouští. Nádherná noční scenérie se začne odehrávat hned po romantickém západu slunce. Chata je přístupná i ze spodu z městské cesty vedoucí kolem Židovského hřbitova.

Dispozice chaty je 1+kk. Pokoj má 11,08m2, nadzemní sklep 6,32m2, lodžie 2,86m2, terasa se schody 2,54m2. Podlahová plocha je 17,4m2, užitná 25,8m2.

Tak kdy se přijedete podívat?
Tahle chata a rovný pozemek s velkým potenciálem za ní, jsou kousek světa, kde můžete zažít všechno, co si jen vymyslíte. Takže pokud hledáte místo pro dobrodružství, relax nebo prostě jen únik před světem, zavolejte mi a přijďte se přesvědčit. Možná už brzy bude tohle vaše nové království!

Volejte hned, taková šance čekat nebude!

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena dohodou
Aktualizováno
18. 10. 2024
Adresa
Boskovice
ID
384
Plocha nemovitosti
932 m2
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Antonín Procházka

Antonín Procházka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Boskovicích?

Podobné nemovitosti