Pronájem bytu 3+kk, Špindlerův Mlýn, 66 m2 (ID: 2313534)

Špindlerův Mlýn

18 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+4.300,-Kč záloha energie a služby + kauce + provize RK)

Prověřené firmy v Špindlerově Mlýně

Informace k bytu

Pronájem bytu 3+kk o podlahové ploše 66,44 m2 Reality Špindl Vám exkluzivně nabízí k pronájmu nezařízený byt o dispozici 3+kk v 2.NP bytového domu na Bedřichově ve Špindlerově Mlýně.

Za vstupními dveřmi bytové jednotky (o podlahové ploše 66,44 m2) naleznete prostornou předsíň, ze které se vchází na toaletu, do koupelny, komory a jednotlivých pokojů. Z jednoho pokoje se vstupuje na zasklenou lodžii.K bytu náleží sklep umístěný v 1.PP.

Byt je nabízen k pronájmu nezařízený (je zde umístěna pouze kuchyňská linka se sporákem). Bytová jednotka je vytápěna akumulačními kamny, k ohřevu vody slouží bojler umístěný v koupelně.

V blízkosti domu se nachází školka, dětské hřiště a zastávka MHD/skibusu.

Pronájem této bytové jednotky činí 18.000,- Kč/ měsíc + záloha na služby ve výši 2.300,-Kč. Elektřina bude převedena na nájemníka a při víkendovém využívání jednotky činí do 2.000,-Kč/ měsíc.

Při podpisu smlouvy se hradí nájem a záloha na služby na první měsíc pronájmu, vratná kauce ve výši 1 měsíčního nájmů a provize RK ve výši jednoho měsíního nájmu. Minimální doba pronájmu 1 rok.

V případě zájmu se na nás neváhejte obrátit. Byt Vám rádi předvedeme.

Parametry bytu

Cena
18 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+4.300,-Kč záloha energie a služby + kauce + provize RK
Aktualizováno
1. 10. 2024
Adresa
Špindlerův Mlýn
ID
457
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
66 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Realityspindl.com

Realityspindl.com

Špindlerův Mlýn 297, Špindlerův Mlýn

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Bc. Zdenka Brádlerová

Bc. Zdenka Brádlerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Špindlerově Mlýně?

Podobné nemovitosti