Prodej rodinného domu, Mlečice - Prašný Újezd, 150 m2

Mlečice, Prašný Újezd

1 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 293 Kč /za měsíc

(Cena včetně právního servisu a provize RK)

Prověřené firmy v Mlečicích

Podlahy

Stěhovací služby

Informace k domu

Nabízíme vám ke koupi malou hospodářskou usedlost, sloužící do teď jako chalupa k rekreaci, ke které náleží krásná vzrostlá zahrada, obec Mlečice - Prašný Újezd, Rokycansko.
Útulná chaloupka se stodolou a další malou zemědělskou stavbou tvoří s prostorným dvorem na ploše 400 m² oplocenou uzavřenou malou usedlost. Na dvoře je možné vybudovat příjemné posezení, pod okny slouží malá zahrádka pro pěstování zeleniny či okrasných květin.
5 minut chůze skrz velmi upravenou krásnou obec dojdete ke vzrostlé zahradě s ovocnými stromy a keři o výměře 646 m², kterou majitelé usedlosti využívali k hospodaření. Tento pozemek je obklopen zahradami okolních domků a skýtá tak soukromí a možnost umístění třeba altánku nebo chaty, dokonce dle ÚP se nachází v území pro bydlení v RD. Na tuto zahradu vede vlastní cesta, která navazuje na obecní komunikaci. Tato cesta je spolu se zahradou zanesena do KN (zahrada + cesta 1.197 m²)a je též předmětem prodeje v ceně všech těchto nemovitostí.
Hospodářská usedlost je napojena na elektřinu, má vlastní studnu a odpad řeší septik. Samotná chaloupka má nově vybudovanou koupelnu, kde ohřev vody zajišťuje el. bojler. Dispozičně vejdete do předsíně se schůdky na půdu, a se vstupem do prostorné sednice rozdělené na část kuchyňskou a obytnou a dále se vstupem do zmíněné koupelny a dvou dalších ložnic. Vytápění zajišťuje kotel na tuhá paliva s rozvodem ústředního vytápění do všech místností a i kamna na tuhá paliva.
Obec Mlečice s parkem a kapličkou je opravdu velice udržovaná a působí velmi příjemným klidným dojmem, je posazena do překrásného členitého kraje hlubokých lesů a rybníků, na hranici chráněné krajinné oblasti Křivoklátsko z jedné strany a přírodního parku Berounka z druhé strany. Nabízí tak nesčetné množství turistických tras pro pěší i cyklistické výlety. Je vzdálena autem od Zbiroha 10 minut, 50 km na hranici Prahy, 30 km do Plzně. V obci zastávka BUS. Ráda Vám podám další informace a umožním prohlídku. Velmi doporučuji! Ev. číslo: 648777.

Parametry domu

Cena
1 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně právního servisu a provize RK
Aktualizováno
1. 10. 2024
Adresa
Mlečice, Prašný Újezd
ID
649391
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
190 m2
Podlahová plocha
150 m2
Plocha nemovitosti
1597 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Topení
Lokální elektrické
Sklep
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Iveta Palacká

Iveta Palacká

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Mlečicích?

Podobné nemovitosti