Pronájem bytu 3+kk, České Budějovice - České Budějovice 2, Volejbalistů, 80 m2 (ID: 2314426)

Volejbalistů, České Budějovice - České Budějovice 2

24 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ 1000 Kč parking, + 4500 Kč zálohy na energie)

Prověřené firmy v Českých Budějovicích

Informace k bytu

Nadstandartní byt 3+kk v Rezidenci Dlouhá louka

Nabízíme k pronájmu nadstandartní, plně zařízený a prostorný byt 3+kk v Rezidenci Dlouhá louka v Českých Budějovicích o celkové výměře 80,6 m². Byt se skládá z obýváku (viz fotografie) a kuchyňského koutu, ze kterého se vstupuje na terasu o výměře 21 m² s výhledem na řeku Vltavu a centrum města Českých Budějovic a na městský park.
Byt dále nabízí dvě ložnice s výhledem rovněž na řeku a do zeleného vnitrobloku. V koupelně naleznete kombinovanou pračku se sušičkou, sprchový kout i vanu, v předsíni jsou zabudované vestavěné skříně. Kuchyňská linka je plně vybavená (lednička, mrazák, myčka, trouba) a je doplněna jídelním stolem se židlemi. Byt je ideální pro pár či mladou rodinu, která ocení blízkost centra města (pěší a cyklistická stezka vede kolem domu), ale zároveň i možnost sportovního vyžití v blízkém volnočasovém parku Stromovka, či plaveckém stadionu. K bytu náleží i parkovací kryté stání v přízemí objektu a prostorná komora na patře. MHD, školy, školky a veškerá občanská vybavenost se nachází přímo v místě.
Byt je k dispozici od 16.12.2024 prohlídky před tímto termínem jsou po dohodě možné.

Nájemné – 24.500 Kč
Parking - 1.000 Kč
Zálohy na energie - 4.500 Kč
Jistota - dva měsíční nájmy
Odměna RK - jeden měsíční nájem + DPH

Parametry bytu

Cena
24 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ 1000 Kč parking, + 4500 Kč zálohy na energie
Aktualizováno
8. 10. 2024
Adresa
Volejbalistů, České Budějovice - České Budějovice 2
ID
00831
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
80 m2
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 51 lidí

Prodejce

Mgr. Monika Němcová, MBA

Mgr. Monika Němcová, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Českých Budějovicích?

Podobné nemovitosti