Prodej pozemku pro bydlení, Rožnov pod Radhoštěm, 54052 m2 (ID: 2314484)

Rožnov pod Radhoštěm

47 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 228 277 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Rožnově pod Radhoštěm

Informace k pozemku

Prodej stavebních pozemků s rozestavěným objektem lázeňského domu o výměře 54 052 m2, které se nachází v Rožnově pod Radhoštěm - oblast Horní Paseky v chráněné CHKO.
Stávající objekt lze dostavět jako hotel, apartmánový dům, lázeňské středisko nebo domov pro seniory. Ve spodních vodách se vyskytuje léčivá jodo bromová voda, což by bylo možno využít pro wellness.

Je zde možná kombinovaná zástavba rodinných domů a bytových domů. Rovněž možnost parcelace až na 24 RD + další plochy se mohou využít jako golfový resort, wellness.

Stavební povolení vydáno, je možno okamžitě začít s výstavbou.

Inženýrské sítě - plyn, vodovod, elektro.

Nádherná oblast západních Beskyd, které nabízejí dokonalé vyžití v každém ročním období. Pohoří lemují turistické, běžkařské stezky i cyklotrasy.

Turisticky nejvýznamnějším střediskem jsou blízké Pustevny a vrcholem Radhosť, které jsou křižovatkou turistických cest a výchozím místem na naučné stezky Radegast a Čertův mlýn.

Nově velmi oblíbeným místem je Stezka Valaška. Výborná dopravní dostupnost- Ostrava 50km, Frýdek-Místek 30km, Rožnov pod Radhoštěm 5 km, Frenštát pod Radhoštěm 10 km.

Parametry pozemku

Cena
47 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 10. 2024
Adresa
Rožnov pod Radhoštěm
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
54052 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Marek Mišanec

Marek Mišanec

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Rožnově pod Radhoštěm?

Podobné nemovitosti