Pronájem bytu 2+kk, Zlín, Sadová, 51 m2

Sadová, Zlín

18 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(plus elektřina)

Prověřené firmy v Zlíně

Informace k bytu

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje nově rekonstruovaný byt 2+kk v uplném centru Zlína na ulici Sadová u parku Komenského. Užitková plocha bytu činní 51 m² plus lodžie 3m² s venkovním posezením a výhledem na zahrádku. Byt je vybavený kuchyňskou linkou včetně vestavěné lednice, mrazáku, indukční desky s digestoří, trouby a myčky nádobí. Koupelna disponuje sprchovým koutem,umyvadlem se skříňkou a toaletou. V chodbě najdete odkládací skřín s botníkem. Byt je vybaven přípojkou na internet a má sdílenou sklepní kóji pro další úložný prostor. Nová hliníková okna s izolačním trojsklem mají z vnítřní strany bytu žaluzie, podlaha je vinylová po celé ploše bytu. V případě trvalého bydliště je možné si zařídit rezidenční kartu na parkování před domem, vyřizuje se na Technických službách Zlín za menší roční poplatek. Měsíční nájemné činí 15 500 Kč, k tomu ještě zálohy na energie ve výši 3000 Kč (voda, topení). Elektřinu si nový nájemce převede na své jméno. Kauce ve výši 37 000 Kč se platí při podpisu nájemní smlouvy, stejně jako provize ve výši nájmu + DPH.
Prohlídky jsou možné po domluvě s makléřem a byt je volný od 1. listopadu. Nebojte se nás kontaktovat a domluvit si prohlídku tohoto moderního bytu v centru Zlína! Ev. číslo: 648769.

Parametry bytu

Cena
18 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
plus elektřina
Aktualizováno
7. 10. 2024
Adresa
Sadová, Zlín
ID
649383
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
51 m2
Patro
3. z 5
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
51 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
82 kWh/m2 za rok
Sklep
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 22 lidí

Prodejce

Martin Hebelka

Martin Hebelka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Zlíně?

Podobné nemovitosti