Prodej rodinného domu, Jihlava, Slovenská, 216 m2

Slovenská, Jihlava - Horní Kosov

17 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 83 400 Kč /za měsíc

(včetně provize RK a právních služeb)

Prověřené firmy v Jihlavě

Informace k domu

Hledáte místo, kde se prostor, světlo a moderní design spojují v harmonii? Tento nádherný rodinný dům, kolaudovaný v roce 2024, je přesně tím pravým! Nachází se na pozemku o celkové ploše 859 m², což poskytuje dostatek soukromí a místa pro všechny vaše sny a plány. Zastavěná plocha 201 m² nabízí dostatek prostoru pro pohodlné bydlení celé rodiny.

Vítejte v prostorném a světlem zalitém domově! Už při vstupu vás přivítá velká a prosvětlená vstupní hala, která vás zavede do otevřeného obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou. Tato hlavní obytná zóna je skutečným srdcem domu – díky velkým oknům a přímému vstupu na terasu a zahradu budete mít vždy pocit, že jste součástí přírody. Je to ideální místo pro rodinná setkání, večeře s přáteli či klidné večery u knihy.

Kuchyně je vybavena moderními vestavěnými spotřebiči a praktická spíž hned vedle usnadňuje každodenní přípravu pokrmů. Vaše rodina zde bude mít nejen dostatek prostoru, ale i klidu. Dvě ložnice s vlastními šatnami zajišťují soukromí a komfort pro každého člena rodiny, zatímco další dva pokoje jsou ideální pro děti, pracovnu nebo hosty.

Světlo a výhled vás budou provázet v každém rohu tohoto domu. Díky velkým oknům je každý pokoj světlý a vzdušný, s krásným výhledem na okolní stromy a přírodu. Osloví vás nejen elegantní interiéry, ale i to, co je venku – terasa v patře nabízí kouzelné místo pro relaxaci s výhledem do klidné zahrady, zatímco terasa v přízemí vás vtáhne do každodenního spojení s přírodou.

Všechny technické detaily jsou přizpůsobeny modernímu komfortu. Kombinovaný plynový kotel zajišťuje teplo po celý rok, s podlahovým vytápěním v přízemí a radiátory v patře. Venkovní elektrické žaluzie chrání soukromí a udržují teplotu podle potřeby. Elektrická garážová vrata i brána na dálkové ovládání zaručují maximální pohodlí. Koupelny jsou navrženy tak, aby splňovaly potřeby rodiny – spodní koupelna má sprchový kout a samostatné WC, zatímco v patře si můžete užívat jak sprchový kout, tak i vanu.

Okolí domu vás okouzlí! Za domem se rozkládá krásné stromořadí, ideální pro rodinné procházky nebo ranní běhání. Blízké dětské hřiště, mateřská školka a MHD v dosahu přinášejí pohodlí každodenního života. Nedaleká kavárna a Penny market se postarají o vaše nákupy a chvíle pohody.

Tento dům je dokonalou kombinací prostoru, pohodlí a moderního životního stylu. Ať už hledáte místo pro rodinný život, práci z domova nebo klidné útočiště, tento domov vám nabízí vše. Přijďte a zamilujte se do prostoru, který čeká jen na vás!

Parametry domu

Cena
17 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK a právních služeb
Aktualizováno
1. 10. 2024
Adresa
Slovenská, Jihlava - Horní Kosov
ID
0020
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
216 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
859 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo TRIGOM

TRIGOM

Kubelíkova 1224/42, Praha 3

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Kateřina Vavřinová

Kateřina Vavřinová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jihlavě?

Podobné nemovitosti