Pronájem bytu 2+kk, Benešov, Černoleská, 47 m2

Černoleská, Benešov

14 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ 3.500,- služby a elektřina)

Prověřené firmy v Benešově

Informace k bytu

Byt 2+kk/ 47m2, který se nachází v rodinném domě se dvěmi samostatnými byty v Benešově, ul. Černoleská.
Byt prošel v roce 2022 úplnou rekonstrukcí. Vše nové Kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči sklokeramická deska, horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, digestoř, kombinovaná lednice s mrazákem, zděná koupelna se sprchovým koutem, topným žebříkem, závěsné WC společné, pračka.
Orientace oken je na východ a západ. Nové dveře a obložky, plastová okna, nové rozvody elektřiny v mědi, nové rozvody vody v plastu. Na podlahách plovoucí podlaha a dlažba. Vytápění je řešeno elektrokotlem s novými radiátory. Ohřev teplé vody je zajištěn novým bojlerem. Veškerá občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti.
Kauce ve výši 30.000Kč.

Parametry bytu

Cena
14 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ 3.500,- služby a elektřina
Aktualizováno
1. 10. 2024
Adresa
Černoleská, Benešov
ID
49
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
47 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
47 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Irena  Trojanová

Irena Trojanová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Benešově?

Podobné nemovitosti