Prodej bytu 2+kk, Brno, Alešova, 47 m2 (ID: 2314885)

Alešova, Brno

4 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 781 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Brně

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji světlý byt 2+kk s krásným výhledem ve 4.N.P. BEZ VÝTAHU v žádané lokalitě na ulici Alešova v Černých Polích.
Byt svoji polohou je vhodný k investici, v blízkosti vysoké školy, výborná dostupnost MHD.
Bytová jednotka se nachází jako jediná ve 4. posledním nadzemním poschodí a je orientována do vnitrobloku. Byt se skládá ze vstupní chodby, koupelny společně s WC, kuchyňského koutu a 2 samostatných místností - ložnice a obývací pokoj. Vaření je zajištěno plynem, ohřev teplé vody z karmy a topení společnou plynovou kotelnou. Na chodbě, v kuchyni i koupelně je navíc ještě podlahové topení. K bytu nenáleží sklep, ale ve 4. patře naproti bytu je vstup na společnou půdu, která skýtá možnost uložení nepoužívaných nebo sezónních věcí. V domě je kočárkárna / kolárna. Koncept sousedského bydlení této bytovky je na velmi přátelské rovině, kdy ve vnitrobloku je možnost využít dětské hřiště nebo společně grilovat. Do budoucna je možnost odkoupit část půdy a bytovou jednotku rozšířit na 3+kk případně vybudovat terasu. V blízkosti domu pohodlně zaparkujete skrze modré zóny a v okolí naleznete veškerou potřebnou občanskou vybavenost.
Cena uvedena bez provize RK:
Pro více informací a v případě zájmu o prohlídku kontaktujte, prosím, níže uvedenou makléřku.

Parametry bytu

Cena
4 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 10. 2024
Adresa
Alešova, Brno
ID
00178
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
47 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
47 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Drahomíra Režná

Drahomíra Režná

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Brně?

Podobné nemovitosti