Prodej bytu 2+1, Karlovy Vary, Okružní, 48 m2

Okružní, Karlovy Vary - Stará Role

2 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 438 Kč /za měsíc

(Měsíční náklady na provoz bytu včetně fondu oprav je 2.800,-Kč. Není zahrnuta elektřina a plyn. )

Prověřené firmy v Karlových Varech

Informace k bytu

Představuji bytovou jednotku v osobním vlastnictví s dispozicí 2+1, která se nachází v 1 patře panelového domu bez výtahu, ve velmi klidné části Staré Role, městské části Karlových Varů.
Byt se skládá z prostorné předsíně, dvou pokojů, kuchyně, koupelny a samostatného WC. Koupelnové jádro je původní, stejně jako ostatní části bytu. Na podlahách obytných místností jsou kvalitní udržované parkety, okna ve všech místnostech jsou plastová. Prostorná vstupní chodba může být z části využita jako jídelna. K bytu náleží také sklep, který je umístěn ve stejném podlaží jako byt a jedná se o příjemný bonus. Celkově je byt v dobrém stavu, po úpravě interiérů vdechnete vašemu budoucímu bydlení nový rozměr. Umístění ve Staré Roli, na samém konci Okružní ulice je příjemné pro zájemce, kteří mají rádi přírodu a procházky s pejskem.
Velmi nízké provozní náklady mohou přesvědčit i váhající zájemce o nové bydlení.

Zaujal Vás uvedený, půdorysně velmi zajímavě řešený, byt? Rád se s vámi potkám na prohlídce, kterou si můžete rezervovat na níže uvedených kontaktech. .

Parametry bytu

Cena
2 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Měsíční náklady na provoz bytu včetně fondu oprav je 2.800,-Kč. Není zahrnuta elektřina a plyn.
Aktualizováno
3. 10. 2024
Adresa
Okružní, Karlovy Vary - Stará Role
ID
94
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
50 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
48 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Zdeněk Malík

Hlavní třída 1000, Ostrov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Zdeněk Malík

Zdeněk Malík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Karlových Varech?

Podobné nemovitosti