Prodej rodinného domu, Vrchlabí, Luční, 240 m2 (ID: 2315468)

Luční, Vrchlabí

7 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 121 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Vrchlabí

Informace k domu

Vážení zájemci, představujeme Vám exkluzivní nabidku prodeje prostorného třípodlažního rodinného domu 7+2 s užitnou plochou 240 m², který se nachází v klidné lokalitě malebného horského městečka Vrchlabí. Tento prostorný a moderní byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají komfortní a prostorné bydlení pro větší rodinu či vyhlíží zajímavou investici (dům by mohl být snadno přeměněn na rodinný penzion).

Dům se nachází v tiché, zelení obklopené části Vrchlabí, jen pár desítek metrů od lesa. Přesto se snadno dostanete i do centra města. Dům sousedí pouze s jedním sousedem, což zajišťuje maximální soukromí. Na jedné straně se nachází zahrada se sadem, naproti pak rozlehlá louka – perfektní místo pro klidný a nerušený život.

Na první pohled možná neodhadnete, jak prostorný dům je. Má celkem tři obytná podlaží, přičemž z příjezdové cesty vstoupíte přímo do středního podlaží. Nechybí ani přímý přístup do prostorné garáže. Spodní podlaží je přístupné po schodech, ale také z boku domu nebo přímo ze zahrady. Nad třetím podlažím se nachází rozlehlá půda, která nabízí další úložný prostor.

Dispozice domu:
• Obytná část zahrnuje 8 místností, z toho 6 ložnic, prostorný obývací pokoj s kuchyní a samostatnou kuchyň. V každém podlaží je koupelna s toaletou – 2 koupelny mají sprchový kout, jedna vanu.
• Technická část obsahuje komoru ve středním podlaží, v nejnižším podlaží pak velkou dílnu, 2 sklepní prostory a technickou místnost. Půda je přístupná sklopnými schody z horního patra.

Podrobné rozložení:
• 1. podlaží: Prostorný obývací pokoj s moderní kuchyní (včetně sklokeramické desky a výsuvné digestoře), ložnice, koupelna se sprchovým koutem a WC, spíž a úklidová místnost s přístupem do garáže.
• 2. podlaží: Čtyři pokoje, koupelna s vanou a WC, velká lodžie přes dvě místnosti.
• Suterén: Dvě obytné místnosti, jedna s kuchyňským koutem a přímým vchodem na zahradu. V suterénu je také koupelna se sprchovým koutem a WC, a relaxační místnost s infra saunou.

Dům je vybaven moderními technologiemi pro úsporu energie, což zajistí komfortní a ekonomický provoz. Vytápění zajišťuje tepelné čerpadlo, klimatizace v 1. a 2. podlaží umožňuje i chlazení. Obývací pokoj má podlahové topení, ostatní místnosti jsou vytápěny radiátory.

Zahrada je trojúhelníkového tvaru s nadzemním bazénem, hojně osázena zelení a živým plotem pro maximální soukromí. K dispozici je také terasa s elektrickou markýzou, ideální pro relaxaci či grilování s přáteli. Zahrada nabízí dostatek prostoru pro zahradničení a má dva zastřešené kotce. Kovová brána umožňuje pohodlný vjezd na pozemek. Před domem je parkovací plocha a zatravněná část, kterou lze dle potřeby oplotit.

Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte a kontaktujte nás pro více informací nebo domluvení prohlídky. Těšíme se na Vaši odpověď a věříme, že Vás naše nabídka osloví. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107322.

Parametry domu

Cena
7 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 10. 2024
Adresa
Luční, Vrchlabí
ID
N107322
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
240 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
840 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Zuzana Vodová

Mgr. Zuzana Vodová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vrchlabí?

Podobné nemovitosti