Prodej výrobních prostor, Chrášťany, 1674 m2

Chrášťany

19 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 94 838 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Chrášťanech

Informace k nemovitosti

Areál 30 min od Prahy po D11. Hlavní stavbou celého areálu je objekt k bydlení č. p. 25 se třemi bytovými jednotkami. Vhodné k bydlení, ubytování zaměstnanců nebo kancelář. V areálu jsou hospodářské stavby, které jsou připraveny sloužit jako skladové prostory, dílny a tvoří tak uzavřený dvůr. Uvnitř dvora jsou zpevněné plochy pro parkování aut, strojů nebo pro skladování materiálu.

OBJEKT K BYDLENÍ č. p. 25
Objekt se 2 NP, 1 PP, s půdním prostorem. Dům je zděné konstrukce, bez zateplení, s valbovou střechou, s keramickou krytinou. Klempířské prvky pozinkované, bleskosvod je. Schodiště je kamenné a dřevěné. Okna jsou převážně dřevěná, v patře do dvora již plastová. Podlahy jsou kryty parketami, plovoucí laminátovou podlahou, keramickou dlažbou, PVC, ve sklepě pouze beton, na půdě dřevo. Dům je připojen na elektřinu, voda je čerpána ze studny, odpady sváděny do kanalizace. Veřejný vodovod vede v přilehlé komunikaci. Plynovod není v místě dostupný. Vytápění je krbem s průduchy do obytných místností, doplňkově přímotopy. Ohřev vody bojlerem. Dům prošel částečnou rekonstrukcí – před cca 10 lety zhotovena nová střecha, před 2 lety započata průběžná úprava interiérů, především omítek, stropů, rozvodů, podlah.

BUDOVA „A“ - 42,00 x 12,00 x 3,50 (d x š x v), vjezdová vrata 4,00 x 3,00 (š x v)
Dvoupodlažní objekt s půdním prostorem je smíšené konstrukce, v části s trámovými stropy, v části bez stropů, se sedlovou střechou s keramickou krytinou, klempířské prvky jsou pozinkované. Schodiště dřevěné. Dřevěná vrata, jednoduchá okna, podlahy betonové, hlína. Součástí jsou i prostory s možností využití jako příruční dílna, sklad nebo kancelář o rozměrech 12,00 x 6,80. Stavba je připojena na elektřinu.

BUDOVA „B“ – 25,00 x 9,00 x 4,50 (d x š x v), vjezdová vrata 2,50 x 2,50 (š x v)
Možnost vybourání nových vrat o max výměrách 8,50 x 4,50 (š x v)
Přízemní objekt bez půdního prostoru je kamenné konstrukce, pouze nad částí plechový nepochozí strop. Střecha je sedlová s keramickou krytinou. Dřevěná vrata, jednoduchá okna, podlahy betonové, nebo hlína. Součástí jsou i prostory s možností využití jako příruční dílna, sklad nebo kancelář o rozměrech 3,50 x 9,00. Stavba je připojena na elektřinu.

BUDOVA „C“ – 15,20 x 8,70 x 5,20 (d x š x v), vjezdová vrata 3,90 x 3,40 (š x v)
Dvoupodlažní objekt s půdním prostorem je smíšené konstrukce, v části s klenbovými stropy, v části bez stropů, se sedlovou střechou s keramickou krytinou, klempířské prvky jsou pozinkované. Schodiště není. Dřevěná vrata, jednoduchá okna, podlahy – písek). Součástí jsou i prostory s možností využití jako příruční dílna, sklad nebo kancelář o rozměrech 8,70 x 4,25. Stavba je připojena na elektřinu i vodu.

Součástí areálu se nachází další objekty „E“ – zastavená plocha cca 455 m2 a „F“ – zastavěná plocha cca 370 m2.
Plocha vnitřního dvoru – cca 3.000 m2
Areál je přístupný z veřejné komunikace.

Parametry nemovitosti

Cena
19 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 10. 2024
Adresa
Chrášťany
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
1674 m2
Typ objektu
Patrový

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

A - Trading

Politických vězňů 911/8, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Martin Koukola

Martin Koukola

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje výrobních prostor v Chrášťanech (okr. Kolín)?

Podobné nemovitosti