Pronájem bytu 1+kk, Rousínov, Nad Školou, 40 m2 (ID: 2315842)

Nad Školou, Rousínov

14 100 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ provize RK)

Prověřené firmy v Rousínově

Informace k bytu

Pronájem byt 1+kk Rousínov, okr. Vyškov

Pronajmeme byt v osobním vlastnictví o velikosti 1+kk, Rousínov, okr. Vyškov. Byt je novostavba a má vlastní terasu. Umístěný v prvním patře bytového domu s výtahem ze čtyř. Celková plocha bytu je 40 m² + terasa je dalších 40 m². Sklep k dispozici 4 m². Vlastní kotel na topení a ohřev vody. Koupelna se sprchovým koutem a WC dohromady. Byt je v dobrém stavu. Vybaven částečně (lednice, kuchyňská linka, sporák, skříňky, komoda, v koupelně skříňka se zrcadlem. Byt je volný ihned. Občanská a sociální vybavenost v místě. Spojení autobus a vlak.
CENA: 14.100 Kč měsíčně nájem včetně záloh na vodu + elektřina a plyn (nájemce si převede plyn a elektřinu na sebe, uzavře si tedy smlouvy s dodavatelem a zálohy si stanoví sám) + provize RK. Vratná kauce 14.100 Kč.
Kontakt K-REAL tel. 602 778 256

Parametry bytu

Cena
14 100 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ provize RK
Aktualizováno
2. 10. 2024
Adresa
Nad Školou, Rousínov
ID
4
Plocha užitná
40 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Štěpánka Kmecová

Štěpánka Kmecová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Rousínově?

Podobné nemovitosti