Prodej bytu 3+1, Hradec Králové, třída Edvarda Beneše, 98 m2

třída Edvarda Beneše, Hradec Králové

6 950 000 Kč HYPOTÉKA od 33 122 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prověřené firmy v Hradci Králové

Informace k bytu

Prodej prostorného, částečně vybaveného bytu 3+1 v Hradci Králové

Chcete vlastnit byt s prostornou a moderní kuchyní?
Vaříte si doma rádi v příjemném prostředí?
Nebo hledáte bydlení v univerzitním městě, třeba pro své děti?
Nebo poptáváte příjemné rodinné bydlení, kde máte vše na dosah ruky?
Pro všechny tu máme řešení.
Byt pro Vás je čistě vymalovaný, vyklizený a čeká na nové majitele, ihned k nastěhování.
Exkluzivně nabízíme k prodeji pěkný slunný a prostorný byt 3+1 v Hradci Králové, na Moravském Předměstí. Byt o orientační výměře 98 m² se nachází ve 12. patře revitalizovaného panelového domu (bytový dům má 13.pater a do 12.patra jezdí moderní výtah). Byt je v dobré kondici a řádně udržovaný a spravovaný, po 2. majiteli.
Byt je po zdařilé rekonstrukci z roku 2012, která zahrnovala modernizaci kuchyně, koupelny, elektroinstalace, rozvodů vody a zavedení internetu do všech místností. Každý pokoj má svůj vlastní vstup na lodžii, což zajišťuje dostatek světla a prostoru k relaxaci. V bytě nechybí ani technická místnost a vestavěné skříně, které poskytují praktický úložný prostor.
Dispozičně je byt řešen velice prakticky. Z prostorné chodby se vchází samostatnými dveřmi do všech místností a z chodby projdete chodbou rovněž přímo do kuchyně, žádné nežádoucí procházení přes další místnosti. Samostatné WC, koupelna s rohovou vanou.
Bytová jednotka je nabízena včetně kompletně vybavené kuchyně (vestavěné spotřebiče, lednice, plynový sporák)
K bytu náleží sklepní kóje a možnost využití společné kolárny a sušárny.
Velkým benefitem je i možnost levného pronájmu zastřešeného a uzamykatelného parkovacího místa pro osobní automobil, přímo v podzemním prostoru bytového domu.
V blízkém okolí naleznete úplnou a kompletní občanskou vybavenost, škola, školka, zdravotnické zařízení, obchody všeho druhu, kavárna, restaurace. Autobusová zastávka je hned před domem.
Z jedné lodžie bytu vidíte nejen na centrum města, ale pokud projdete chodbou, už koukáte na les a v dálce na Orlické hory. Přímo u domu je dostatek zeleně pro relaxaci, sport i volnočasové aktivity.
Díky poloze bytového domu je tato bytová jednotka velmi žádanou volbou pro rodinné bydlení i jako investice do budoucna, prostě Hradec Králové.
Nabízíme kvalitní právní servis i pomoc s financováním kupní ceny nemovitosti.
Těším se na prohlídky s Vámi, se všemi zájemci.

Parametry bytu

Cena
6 950 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
2. 10. 2024
Adresa
třída Edvarda Beneše, Hradec Králové
ID
11039
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
98 m2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Roman Kroulík

Roman Kroulík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Hradci Králové?

Podobné nemovitosti