Prodej činžovního domu, Česká Skalice, Husovo náměstí, 467 m2

Husovo náměstí, Česká Skalice

16 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 76 251 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v České Skalici

Informace k nemovitosti

Prodej činžovního domu na náměstí v České Skalici, zastavěná plocha 370 m2, celková plocha pozemku 567 m2, částečně podsklepeno, přístup do domu z náměstí a na pozemek z veřejné komunikace. Činžovní dům přímo v centru České Skalice - rohový dům s komerčními prostory v přízemí domu, 4 bytovými jednotkami v 1. patře a podkrovím vhodným k vestavbě dalších bytů.

V přízemí domu se nachází nebytový prostor o podlahové ploše 215 m2 aktuálně využívaný jako lékárna s kompletním zázemím (laboratoře, denní místnost, sociální zařízení), vedle lékárny je vchod do společných částí domu s průchodem na vnitřní dvůr a schodiště do bytové části domu a následně na půdu.

První patro – zde jsou umístěny celkem 4 bytové jednotky, 1+1 o výměře 50,3 m2, 1+1 o výměře 51 m2, 1+1 o výměře 64 m2 a bytová jednotka 2+1 o výměře 86,8 m2.

K domu náleží menší zahrada s terasou a přístupem z veřejné komunikace, jsou zde umístěny kůlny sloužící jako prostor pro uskladnění pro nájemníky bytů. Topení v bytech je řešeno jako lokální plynové (WAF), voda obecní, odpady svedeny do kanalizace. Celkový stav domu je průběžně udržovaný s novou fasádou, plastovými okny, střešní krytinou a novou přípojkou kanalizace.

Nabídka vhodná pro investora hledajícího bezpečné uložení svých prostředků s jistým výnosem.

Pro bližší informace ohledně aktuálních nájemních smluv, obsazenosti bytů a domluvení prohlídky kontaktujte prosím našeho makléře.

Parametry nemovitosti

Cena
16 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 10. 2024
Adresa
Husovo náměstí, Česká Skalice
ID
1023
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
467 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Pavel Vacek

Pavel Vacek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v České Skalici?

Podobné nemovitosti