Prodej bytu 2+kk, Praha - Nusle, Oldřichova, 46 m2

Oldřichova, Praha 2 - Nusle

7 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 34 790 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Praze 2

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji komplexně zrekonstruovaný, moderní a luxusně zařízený byt o dispozici 2+kk a celkové ploše 43m. Byt se nachází v přízemí činžovního domu v historické části tradiční čtvrti Nusle přímo pod bájným Vyšehradem, odkud během chvilky dojdete do parku Folimanka. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají bydlení v klidné lokalitě blízko centra.
Byt prošel kompletní rekonstrukcí s důrazem na kvalitu a moderní provedení. Celý byt je sladěný do dekoru dřeva zlatého dubu v kombinací s bílou a černými prvky.
Při vchodu do bytu jsou nové dvoukřídlé dveře s vynikající tepelnou izolací a zachovalým původním vzhledem. Po vstupu do bytu se na chodbě po levé straně nachází na míru vyrobené vestavěné skříně s prostorným úložným prostorem. Na konci chodby se nachází koupelna, která je srdcem bytu a nabízí nejen funkčnost, ale také vkusné provedení. Sprchový kout walk-in a moderní sanita kombinující praktičnost a špičkový design.
V obytné části a kuchyni najdete dostatek prostoru pro dovybavení bytu dle svých představ. V rohu se nachází kompletně zařízená prostorná kuchyňská linka. Kuchyň je vybavena nejnovějšími spotřebiči včetně indukční varné desky, digestoře, vestavné trouby, mikrovlnky, myčky a ledničky s mrazákem. V ložnici se nachází moderní vestavěná šatní skříň s posuvnými dveřmi a zrcadlem, v nadčasovém designu.
Zbytek vybavení bytu už je na novém majiteli, což mu umožňuje vytvořit si domov podle vlastních představ. K bytu náleží sklepní koje. Byt je v osobním vlastnictví majitele.
Cena zahrnuje veškeré zařízení, které je na fotkách. Tento byt představuje výjimečnou příležitost pro ty, kteří hledají moderní a pohodlné bydlení v oblíbené pražské čtvrti. Nusle nabízí výbornou dopravní dostupnost, blízkost k přírodě i kompletní občanskou vybavenost.
Pro osobní prohlídku nás neváhejte kontaktovat.
A to nejlepší na konec tuto nemovitost lze financovat hypotékou, kterou vám rád zdarma zprostředkuji za nejvýhodnějších podmínek na trhu.
Vřele Vám doporučuji osobní prohlídku!

Parametry bytu

Cena
7 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 10. 2024
Adresa
Oldřichova, Praha 2 - Nusle
ID
01-10-2024
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
43 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
46 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Stanislav Vavřička

Mgr. Stanislav Vavřička

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 2?

Podobné nemovitosti