Prodej bytu 3+1, Záhorovice, 70 m2

Záhorovice

2 850 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 582 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Záhorovicích

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji byt 3+1 o ploše 62 m², nacházející se ve 3. nadzemním podlaží revitalizovaného bytového domu v klidné obci Záhorovice. Tento světlý a dobře dispozičně řešený byt nabízí příjemný výhled do zahrady a na nedaleký les, stejně tak i na poklidnou ulici.
V roce 2023 proběhla revitalizace bytového domu, která zahrnovala zateplení fasády, výměnu oken a rekonstrukci střechy, díky čemuž se zvýšila energetická úspornost a komfort bydlení. V domě žijí stálí a klidní obyvatelé, což vytváří přátelskou a stabilní atmosféru.
Lokalita poskytuje veškerou občanskou vybavenost – v blízkosti naleznete školu, školku, obchody, zdravotnické zařízení a další potřebné služby. Klidné okolí s blízkostí přírody je ideální pro rodiny s dětmi nebo ty, kteří hledají únik z městského ruchu.
Hledáte-li pohodlné bydlení v klidné lokalitě obklopené přírodou, kontaktujte nás pro více informací nebo sjednání prohlídky.

Parametry bytu

Cena
2 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 10. 2024
Adresa
Záhorovice
ID
RP2410031
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
62 m2
Patro
3. z 3
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
70 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Radka Pelcová

Radka Pelcová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Záhorovicích?

Podobné nemovitosti