Prodej rodinného domu, Srubec, Jedlová, 103 m2

Jedlová, Srubec

10 880 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 51 851 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Srubci

Informace k domu

Nabízíme vám jedinečnou příležitost pořídit si rodinný dům snů v atraktivní lokalitě Jedlová 859, Srubec. Tento stylový zděný dům s dispozicí 4kk a užitnou plochou 103m2 představuje ideální místo pro život rodiny, kde se moderní design snoubí s pohodlím a funkčností.

Dům se pyšní vzdušným a pečlivě koncipovaným interiérem. Prostorný obývací pokoj spojený s jídelním koutem a moderně vybavenou kuchyní je srdcem domova, kde se rodinné chvíle proměňují v nezapomenutelné okamžiky. Kromě hlavní obytné části dům disponuje třemi útulnými ložnicemi, které poskytují dostatek soukromí a klidu pro všechny členy rodiny. Praktické uspořádání podtrhuje přítomnost spižírny a prostorné šatny, které nabízejí skvělé řešení pro úložný prostor.

Jedním z největších lákadel této nemovitosti je okrasná zahrada o výměře 396m2. Tento malý ráj byl navržen s citem pro detail a poskytuje ideální zázemí pro relaxaci i zábavu. Ranní káva na prostorné terase s výhledem na upravenou zeleň nebo večerní posezení s přáteli se nevyrovná ničemu jinému. K zázemí domu patří také zastřešené parkovací stání, které chrání váš automobil před povětrnostními vlivy.

Dům je napojen na veřejnou kanalizaci a má zajištěn přívod obecní vody. O vytápění se stará moderní plynový kondenzační kotel, který zajišťuje nízké provozní náklady a přispívá k energetické efektivitě celé domácnosti. Tento dům je skvělou investicí do budoucnosti, pokud hledáte dlouhodobé a komfortní bydlení.

Lokalita Srubec je vyhlášená svým klidem, přitom skvělou dostupností veškeré občanské vybavenosti. Blízkost přírody nabízí mnoho možností pro volnočasové aktivity, od procházek, turistické trasy až po cykloturistiku v okolí.

Cena této nemovitosti činí 10 880 000 Kč. Je to příležitost, která se nenaskytne každý den a proto neváhejte sjednat prohlídku a přesvědčte se o kvalitách této nemovitosti na vlastní oči. Udělejte krok k vašemu novému domovu, který splní všechny vaše představy o ideálním bydlení.
Nemovitosti lze financovat prostřednictvím hypotečního úvěru. Nezávazně Vám připravíme nabídku možného financování. Pouze u nás vám zajistíme moderní financování až na 35 let, bez ohledu na věk a prokazování příjmů, či nutnosti předkládat daňové přiznání (u podnikatelů). Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107484.

Parametry domu

Cena
10 880 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 10. 2024
Adresa
Jedlová, Srubec
ID
N107484
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
103 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
524 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Mgr. Miroslava Bauerová

Mgr. Miroslava Bauerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Srubci?

Podobné nemovitosti