Prodej rodinného domu, Volyně, Žižkova, 134 m2

Žižkova, Volyně

6 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 024 Kč /za měsíc

(Cena je za nemovitost vč. kompletních služeb RK. )

Prověřené firmy v Volyni

Informace k domu

Prodej zrekonstruovaného řádového domu se třemi bytovými jednotkami a garáží.

Dům prošel kompletní rekonstrukcí společných částí domu (vchodové dveře, balkony, nové elektrorozvody, odpady, stoupačky). Každá bytová jednotka má vlastní vodoměr a elektroměr.
V domě jsou udělány nové kuchyňské linky, rozvody elektřiny, odpady, rozvod vody v plastu, topení – elektrické přímotopy, led osvětlení, datové zásuvky v každém pokoji, dřevěné dveře interiérové i vstupní, skládaná vinylová podlaha v obytné místnosti.

Dům má tři bytové jednotky:
V 1. NP je byt 1+KK (34 m2 podlahové plochy) Obytná místnost s kuchyňským koutem je situovaná směrem do ulice. Koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a samostatné WC a prostor pro bojler a pro umístění pračky.
V 2. NP je byt 2+KK (43,70 m2 podlahové plochy) Obytná místnost s kuchyňským koutem je situovaná směrem do ulice. Ložnice má okna jak do ulice, tak i do zahrady. Balkon (7 m2 ) je situovaný do zahrady. Koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a WC s bojlerem.
V 3.NP je byt 2+KK (56,90 m2 podlahové plochy) Do bytu je vstup z 2.NP a následuje schodiště do obytné místnosti s kuchyňským koutem. Před koupelnou je prostor pro pracovnu či odpočinek. Ložnice má okna do zahrady. Koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a WC s bojlerem.

Podlahovou plochu jednotek v tomto prohlášení stanovuje Vlastník v souladu s § 3 nařízení vlády č.366/2013 Sb., o úpravě některých záležitostí souvisejících s bytovým spoluvlastnictvím (dále jen „NV“ a „Podlahová plocha“). Výměry Společných částí určených k výlučnému užívání jsou uvedeny se zaokrouhlením na dvě desetinná místa.
K domu náleží garáž o celkové výměře 14 m2, která se nachází v objektu. Lze jí využít jako skladovací prostor, kolárnu, kočárkárnu či v budoucnu vybudovat prostorné sklepní kóje.

V blízkosti dětské hřiště, škola, školka, obchod. Pěší dostupnost do centra města. Vzhledem k umístění domu se jedná o velmi výhodnou investici, lze nejen užívat k trvalému bydlení, ale také pronajímat nejen dlouhodobě, ale také krátkodobě.

Neváhejte a domluvte si prohlídku tohoto výjimečného domu. Pouze u nás vám zajistíme moderní financování až na 35 let, bez ohledu na věk a prokazování příjmů, či nutnosti předkládat daňové přiznání (u podnikatelů). Zeptejte se nás a bydlete chytře.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107425.

Parametry domu

Cena
6 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je za nemovitost vč. kompletních služeb RK.
Aktualizováno
5. 10. 2024
Adresa
Žižkova, Volyně
ID
N107425
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
134 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
78 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Eliška Tůmová JH

Eliška Tůmová JH

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Volyni?

Top nabídky

Podobné nemovitosti