Prodej rodinného domu, Machov, 127 m2

Machov

3 980 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 968 Kč /za měsíc

(Kupní cena vč. provize RK a právního servisu.)

Prověřené firmy v Machově

Informace k domu

Objevte svůj nový únik do přírody! Nabízíme k prodeji malebnou roubenou chalupu, která je ukryta v jedinečné krajině Broumovských skal. Tento skvost spojuje tradiční dřevěnou architekturu s moderním komfortem, a je ideální pro rodinné bydlení nebo pro rodinnou rekreaci, či jako investice.

Rodinný dům je zčásti roubená stavba se sedlovou střechou, krytinou je asfaltový šindel zn. IKO Biber a střecha je zateplená. Jedná se o nemovitost s jedním nadzemním podlažím a obytným podkrovím. Celková užitná plocha je 127 m2. Místnosti jsou dispozičně řešeny jako 5+kk.

V přízemí domu se nachází vstupní chodba, ze které je vstup do koupelny, kde se nachází rohová vana i sprchový kout. Vedle koupelny je samostatná toaleta. Dále je zde vstup do komfortní finské sauny. V přízemí se nachází útulný obývací pokoj (světnice) spojený s kuchyňským koutem, kde jsou pro něj po zavedení podlahového topení připraveny i rozvody elektřiny, studené i teplé vody a odpadu. Pro navození příjemné atmosféry si v pokoji zatopíte v amerických krbových kamnech značky Bullerjan, které mohou vyhřívat i vrchní patro. Z předsíně dále vstoupíte do dalšího stylově zařízeného pokoje, který je zařízen tradičně dřevěnou architekturou. Po dřevěných schodech vystoupáte do podkroví, kde jsou umístěny dva pokoje a jeden průchozí obývací pokoj.

Nemovitost prošla v letech 2008 - 2010 rekonstrukcí - byla provedena výměna střešní krytiny a zateplení střechy, zhotovena nová elektroinstalace, nové odpady, změna ve vytápění nemovitosti, kompletní výměna trámů obvodových stěn, u přístřešku nové zdivo se zateplením, vnitřní příčky u přístřešku se sádrokartonem.
Nemovitost je vytápěna plynovým kotlem s rozvodem do radiátorů a v obývacím pokoji do podlahových rozvodů. Objekt je napojen na veřejný vodovod a odpady jsou svedeny do veřejné kanalizace. PENB nevyhotoven, proto uvádíme třídu and #34;G and #34;.

Hlavní vlastnosti nemovitosti.:
Prostorný interiér: Dům disponuje několika ložnicemi, útulným obývacím pokojem s krbovými kamny.
Stav po rekonstrukci: Provedena rozsáhlá rekonstrukce domu, nemusíte tak v dohledné době investovat větší prostředky.
Vnitřní sauna: Po dni stráveném v přírodě se můžete uvolnit v komfortní sauně.
Venkovní zapuštěný bazén s filtrací: Užijte si letní osvěžení v prostorném venkovním bazénu.
Krásná zahrada: Okolí chalupy je obklopeno přírodou, nabízí možnost zahradních prací, grilování pod pergolou a dalších venkovních aktivit a důležitým prvkem je celkově oplocená zahrada.
Skvělá lokalita: Chalupa se nachází v blízkosti turistických tras, cyklostezek a dalších atrakcí Broumovských skal.

Součástí kupní ceny jsou právní služby advokátní kanceláře, včetně advokátní úschovy kupní ceny, provize RK a další rozsáhlé služby realitní kanceláře. Rádi Vám zajistíme též financování koupě této nemovitosti, a to naším zkušeným hypotečním specialistou. Budeme se na Vás těšit u prohlídky.

Parametry domu

Cena
3 980 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Kupní cena vč. provize RK a právního servisu.
Aktualizováno
3. 10. 2024
Adresa
Machov
ID
JAK2438
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
127 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
104 m2
Podlahová plocha
127 m2
Plocha nemovitosti
583 m2
Plocha zahrady
483 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední plynové
Komunikace
Zpevněná, Asfaltová, Dlážděná
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Sklep
Bezbarierový přístup
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Olga Jaklová

Olga Jaklová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Machově?

Podobné nemovitosti