Prodej rodinného domu, Suchohrdly u Miroslavi, 270 m2

Suchohrdly u Miroslavi

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(včetně provize RK)

Prověřené firmy v Suchohrdlech u Miroslavi

Informace k domu

Okouzlující rezidence Suchohrdly u Miroslavi

Pokud hledáte dům svých snů pro velkou rodinu, který v sobě spojuje to nejlepší z technologií moderního stavitelství, budete k tomu chtít jistě i odpovídající pozemek a zahradu. A když se řekne velká zahrada, tak někdo už tam v duchu vidí terasu a velký bazén, někdo přemýšlí o chovatelských či pěstitelských aktivitách, jiný o pergole s letní kuchyní a někdo o hřišti nejen pro děti. V tomto prostorném domě na velkém pozemku však najdete všechno. A to vše v klidu, bez rušného okolního provozu a mimo klasických satelitů.
___ Máte-li už dost městské šedi, nikdy nekončícího shonu a ruchu, vítejte na místě, které pro vás bude pohlazením pro duši. Ve dne i v noci. A až budete ráno u bazénu popíjet svou kávu a vyhlížet v poli pobíhající divokou zvěř, zatímco vaši tvář budou hřát první sluneční paprsky, uvědomíte si, že jste našli to pravé.
___ Navíc za vašimi zády stojí dům, který upřednostňuje tradiční materiály - kámen, dřevo, sklo, beton… Moderní dřevostavba z bezúdržbového červeného cedru, nabízí vaší rodině vskutku snové bydlení. Komfortní, úsporné, prostorné a prostoupené atmosférou, jejíž intenzitu budete na jiných místech hledat jen stěží. Vítejte v domě, který definuje poezii soudobého bydlení. S respektem k udržitelnosti a přírodě samé.
___ Tento bezbariérový dům v sobě ukrývá komfortní bydlení pro celou rodinu. Prostorný obývák díky prosklení prostupuje na zastřešenou terasu a navazující venkovní bazén. V domě je pět dalších pokojů a dvě koupelny. Velká garáž a další parkovací místa. Letní kuchyně + zahradní domek s přípravou na další využití. A zadní zahrada s profi hřištěm? Bomba…
___ Na každém kroku je vidět, že při návrhu tohoto obydlí se opravdu přemýšlelo. Dům nabízí perfektní bydlení pro náročnou rodinu, která navzdory souznění s přírodou nechce přicházet o pohodlí a krásu. Jenže člověk míní, život mění. Změna rodinných plánů majitelů však může být pro vás příležitostí k pořízení tohoto okouzlujícího domu.
Teď alespoň pár důležitých parametrů:
- Hlavní budova 6 + 1 | 2 koupelny | UP 270 m² | PENB „B“
- Rohový pozemek 2.016 m² + dalších 372 m² v užívání
- Dřevostavba| Bezúdržbový červený cedr | Kolaudace únor 2015
- Elektrický kotel | Podlahové topení | Klimatizace | Krb
- Dveře a okna v kombinaci hliník a dřevo, trojsklo
- Zátěžové laminátové podlahy Egger a velkoformátové dlažby
- 99 m² teras + bazén 18 m² | Dvojgaráž + parking na 3 auta
- Okrasná zahrada kolem domu + sad vč. hřiště s umělým povrchem 445 m²
- Pergola 18,2 m² | Zahradní domek 19,5 m² | Zahradní garáž 12 m² |Sklad 12 m²
Kompletní informace najdete na webu ElegantniRezidenceSuchohrdly. cz.
___ Perfektní umístění nemovitosti, na kraji malinkaté obce, bez hromady sousedů a šíleného provozu. Skutečný vesnický charakter v tom nejlepším slova smyslu. Poloha obce je skutečně strategická, protože jak v Brně a ve Znojmě, tak i v Rakousku jste během 20-35 minut. A magická Pálava na dohled.
Líbí? Tak se ozvěte, rád vás touto úžasnou nemovitostí provedu.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
3. 10. 2024
Adresa
Suchohrdly u Miroslavi
ID
915786
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
270 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
312 m2
Plocha nemovitosti
2016 m2
Ukazatel energetické náročnosti
142 kWh/m2 za rok

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Jan Jordán

Mgr. Jan Jordán

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Suchohrdlech u Miroslavi?

Podobné nemovitosti