Prodej chalupy, Želnava, 141 m2

Želnava

3 980 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 968 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Želnavě

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji rekreační objekt - chalupu v klidné části obce Želnava, na Šumavě v blízkosti lipenské přehrady. Dům je postaven na velkorysém pozemku o rozloze 1.174 m² a nabízí ideální možnost klidného odpočinku na okraji vesnice v nádherné šumavské přírodě.

Chalupa je v rekonstrukci, dokončená část poskytuje byt 2+1 s obytnou plochou 55 m². Je zde kuchyně (15 m²) s novou kuchyňskou linkou, obývací pokoj (25 m²) s krbovou vložkou s tepelným výměníkem, velká koupelna (15 m²) se sprchovým koutem, toaletou a přípravou na vanu. Chodba o rozměru 6 m² poskytuje i praktický úložný prostor. Přízemní dům s půdou nabízí prostor pro rozšíření obytné části o další pokoje s příslušenstvím, kdy v půdním prostoru o rozloze cca 50 m² mohou vzniknout 2 další ložnice a malá koupelna či WC.

Dům je vytápěn pomocí krbové vložky s výměníkem s vývodem i na půdu, je zde ovšem možnost přidat i další zdroj vytápění - kotel na tuhá paliva či elektrický kotel, plyn zde zaveden není. Dům je napojen na obecní vodovod, elektřinu a odpad je řešen septikem s přepadem, který bude vyžadovat celkovou revizi.

Dům prochází od roku 2022 rekonstrukcí, v rámci které byly udělány nové rozvody elektřiny, vody, topení i odpadu, nové podlahy (betonové s dlažbou), byly opravené stropy (dřevěné a izolované vatou), vyměněna okna (plastová s izolačním dvojsklem) a vstupní dveře (plast). Dále byl také nově vyvložkován komín, pořízena krbová vložka s výměníkem, byly udělány nové rozvody topení a osazena topná tělesa.

Dům je okamžitě obyvatelný, ale vyžaduje dokončení započatých rekonstrukčních prací (nová střecha, sádrokartony v koupelně, septik...).

V případě zájmu o prohlídku mne neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
3 980 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 10. 2024
Adresa
Želnava
ID
1723
Stavba
Smíšená
Stav objektu
V rekonstrukci
Plocha užitná
141 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
141 m2
Plocha nemovitosti
1174 m2
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo REALDOMUS s.r.o.

REALDOMUS s.r.o.

Radniční 133/1, České Budějovice 1

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Lenka Muselová

Mgr. Lenka Muselová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Želnavě?

Top nabídky

Podobné nemovitosti