Pronájem bytu 1+kk, Příbram, Brodská, 32 m2

Brodská, Příbram

7 400 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Služby činí 2.500 Kč a jsou bez elektřiny, která se převádí na nájemce .Kauce 2 x nájemné. Cena včetně provize RK .)

Prověřené firmy v Příbrami

Podlahy

Revize elektrických zařízení

Informace k bytu

Jedná se o hezký světlý  částečně zrekonstruovaný byt 1+kk na Brodské ulici s velmi dobrou dispozicí o velikosti 32m2 (pokoj 21 m2, předsíň 4,5m2 koupelna 3,5m2, WC 1m2 a sklep 2 m2) ve 4 patře panelového domu s dvěma novými výtahy) osobní a nákladní),se základním vybavením jako je nová linka s novým el. sporákem a sklokeramickou deskou, koupelna s vanou, připojením na pračku a velkou dvoudílnou skříňkou, předsíň s velkou trojdílnou zabudovanou skříní, internetem ( není zahrnut v ceně služeb), nová plastová okna s odvětráváním, centrálním vytápění je přímo z domovní kotelny, byt se pronajímá nevybavený. Majitelé požadují jen zájemce s trvalým zaměstnaneckým poměrem, nekuřák, bez domácích mazlíčků.
Dům je velmi čistý, udržovaný a klidný s možností parkování, v okolí parková úprava, blízko les,. Občanská vybavenost 300m potraviny Penny a Hypernova, zastávky MHD ,v blízkém okolí poliklinika, škola,restaurace a více obchodů se spotřebním zbožím. Vhodné pro jednu maximálně dvě osoby bez dětí. Volný ihned.
Cena pronájmu 7400 Kč + 2400 Kč zálohy na služby + elektřina na nájemce. Kauce 19.600 Kč.
Přijďte se nezávazně podívat na tento velmi hezký byt.

Parametry bytu

Cena
7 400 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Služby činí 2.500 Kč a jsou bez elektřiny, která se převádí na nájemce .Kauce 2 x nájemné. Cena včetně provize RK .
Aktualizováno
3. 10. 2024
Adresa
Brodská, Příbram
ID
919483
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
32 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
32 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Petr Novák

Petr Novák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Příbrami?

Podobné nemovitosti