Prodej rodinného domu, Opatovec, 65 m2

Opatovec

3 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 632 Kč /za měsíc

(včetně provize a právního servisu)

Prověřené firmy v Opatovci

Informace k domu

Exkluzivně Vám přinášíme možnost koupě výjimečného domku, s velkorysou pergolou, bazénem, zahradním domkem a udržovanou zahradou v okrajové části obce Opatovec.
Majitelé mají zájem přenechat novému majiteli objekt zařízený a vybavený.

Nabízený objekt je modulový domek velikosti 2+kk, který dispozičně nabízí kuchyni s jídelním a obývacím prostorem, pokoj na spaní, sociální zázemí v podobě koupelny se sprchovým koutem a WC, zádveří.
Dům má nízkou sedlovou střechou a plastová okna. Podlahová krytina je dlažba v zádveří a v koupelně a plovoucí podlaha v obou pokojích. Ohřev vody je zajištěn elektrickým bojlerem.
Na tento domek navazuje z části zděná pergola o ploše cca 33 m2 s letní kuchyní, krbem, jídelním prostorem a místem pro odpočinek. Pro úplné soukromí je možné boční části pergoly zcela uzavřít elektricky ovládanými roletami.

Před domem a pergolou je zpevněná plocha, na kterou navazuje částečně zapuštěný bazén o rozměru cca 3,5 x 5,7 m2, který umožňuje velmi komfortní koupání a osvěžení.
Vše efektivně doplňuje zahradní domek o velikosti cca 14 m2, který může sloužit jako místo pro hosty nebo sklad zahradního náčiní.
Vše leží ve vlastní, udržované zahradě, která má zóny odpočinkové i užitné.

V domě a v pergole je zavedena elektřina i voda.
V zahradním domku je zavedena pouze elektřina.
Plyn je na hranici pozemku. Odpad je řešen samostatnou jímkou o objemu 9 m3.

Hlavní objekt byl vybudován v roce 2019, pergola byla přistavěna v roce 2021, zahradní domek je z roku cca 2007. Vše je v perfektním, udržovaném stavu.

Všechny stavby jsou řádně zapsány v katastru nemovitostí a majitelé disponují technickou dokumentací.
Dům má číslo evidenční. Způsob využití domu je k rodinné rekreaci. Po úpravách je možné jej užívat celoročně, případně k trvalému bydlení.
Financování koupě je možné hypotečním úvěrem. Výhodné financování kupní ceny je zajištěno spolupracujícím finančním poradcem. Velmi doporučujeme osobní prohlídku.

Parametry domu

Cena
3 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
3. 10. 2024
Adresa
Opatovec
ID
0020-NP09542
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
65 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
587 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Rohanské nábřeží 678/27, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Zdeněk Podlezl

Zdeněk Podlezl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Opatovci?

Podobné nemovitosti