Prodej rodinného domu, Velká Bíteš, Kpt. Jaroše, 190 m2

Kpt. Jaroše, Velká Bíteš

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK)

Prověřené firmy v Velké Bíteši

Informace k domu

Nabízíme k prodeji pěstitelskou pálenici v obci Velká Bíteš.
Jedná se o soubor budov a přístřešku. V první z částí je samotná pálenice, součástí je salónek pro cca 30 lidí a sociální zařízení. V druhé části objektu pálenice se nachází obchod, kancelář majitele a malý sklad. Další budovou je "Kvasírna", kterou je možné využít jak k přípravě samotného ovoce, tak i jako skladovací prostor.
Budova samotné "Pálenice" je půdorysné plochy cca 220 m2 a objekt "Kvasírna" cca 66 m2. Celková plocha pozemků je 1.321 m2 a v jeho zadní části se nachází velký přístřešek. Objekt má vlastní parkovací stání. Veškeré plochy před budovou i za ní jsou zpevněné žulovou a zámkovou dlažbou. Objekt je napojen na elektřinu, obecní vodovod, kanalizaci a má vlastní studnu a jímku.
V podkroví hlavní budovy je možno vybudování až 4 bytových jednotek.
Případné dotazy, další informaci k objektu samotnému nebo prohlídku u makléře.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK
Aktualizováno
4. 10. 2024
Adresa
Kpt. Jaroše, Velká Bíteš
ID
20255
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
190 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
1321 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Bc. Martin Škvařil

Bc. Martin Škvařil

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Velké Bíteši?

Podobné nemovitosti