Prodej rodinného domu, Odry - Loučky, 270 m2

Odry, Loučky

5 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 829 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Odrách

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům (zemědělskou usedlost) o zastavěné ploše 155 m2, která se nachází v klidné části obce Odry- Loučky. Dům je určen k celkové rekonstrukci, je zde již vypracovaný a schválený projekt na kompletní přestavbu a vydáno stavební povolení. V přízemí domu se nachází 3 pokoje, kuchyně, koupelna, komora, v 1 podlaží rovněž 2 pokoje, v podkroví možnost vybudování půdní vestavby.
Na pozemku je nová vrtaná studna s vysokou výtěžností (až 20 kubíků denně) a jímkou, což zajišťuje dostatečné zdroje vody pro jakýkoliv projekt. Kanalizace je řešena septikem, vytápění kotlem na tuhá paliva, nebo plynovým kotlem. V přízemní části domu jsou plastová okna.
Pozemky přilehlé k domu lze využít částečně pro výstavbu dvou chatek , pro klidovou zónu, u části z nich by bylo možné do budoucna počítat s výstavbou rodinných domů.
V blízkosti se nachází areál Heiparku Tošovice s možností lyžování, bobové dráhy, je zde přírodní koupaliště, golfové odpaliště, lanové centrum. V Odrách je dostupná veškerá občanská vybavenost. Více informací u makléře. Doporučujeme prohlídku.

Parametry domu

Cena
5 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 10. 2024
Adresa
Odry, Loučky
ID
24111
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
270 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
155 m2
Plocha nemovitosti
8017 m2
Plocha zahrady
7862 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Septik, Jímka
Topení
Ústřední plynové, Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Zpevněná, Štěrková
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Studna
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Romana Kneslová

Romana Kneslová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Odrách?

Podobné nemovitosti