Pronájem obchodního prostoru, Brno, Valchařská, 18 m2

Valchařská, Brno

5 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+energie a služby 2000,-Kč)

Prověřené firmy v Brně

Informace k nemovitosti

Nabízíme k pronájmu přízemní nebytový prostor o výměře 18m2 s vlastním vstupem a výlohou na ulici Valchařská v Brně. Volné ihned nebo dle dohody. Jedná se o lokalitu navazující na Tomkovo náměstí. Velmi dobrá dostupnost MHD. Prostor je vhodný jako obchod, kancelář nebo sklad. Je vybaven umyvadlem, na podlaze je omyvatelná podlaha, topení plynové Waf. WC jen pro tento obchod je v suterénu domu-musí se projít domem. Na fotkách je aktuální stav prostoru po vyklizení a vymalování na bílo a také pro představu prostor vybavený předchozím nájemcem. Nájemné je ve výši 5000,-Kč, záloha na energie(voda,elektřina,plyn) bude 2000,-Kč s vyúčtováním. Celková měsíční platba 7000,-Kč.Standardní platební podmínky.
V případě zájmu o prohlídku nebo informace k obchodu i k platbám, volejte prosím na tel. číslo, uvedené u inzerátu. Ráda odpovím na všechny vaše otázky. Volat můžete i o víkendu.

Parametry nemovitosti

Cena
5 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+energie a služby 2000,-Kč
Aktualizováno
4. 10. 2024
Adresa
Valchařská, Brno
ID
KN115O
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
18 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Rušná část obce
Podlahová plocha
18 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing.arch.Andrea Zouharová

Ing.arch.Andrea Zouharová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Brně?

Podobné nemovitosti