Pronájem bytu 2+kk, Brno, Vančurova, 50 m2

Vančurova, Brno

17 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ energie a služby)

Prověřené firmy v Brně

Informace k bytu

V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu krásný byt o dispozici 2+kk na ulici Vančurova v Brně Židenicích. Jedná se o klidnou jednosměrnou ulici v řadové zástavbě rodinných domů, vzrostlých stromů a bezproblémovým parkováním. Zároveň je velmi dobře dostupný do centra Brna (do 10 minut MHD, zastávka cca 100m od domu). Výborná dostupnost na dálnici D1 a dopravní uzel Stará osada. V okolí domu je veškerá občanská vybavenost.

Byt dispozice 2+kk o podlahové ploše cca 50 m2, nacházející se ve III. NP nového menšího bytového domu (kolaudace r. 2020). Prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem je orientovaný na jižní stranu, což znamená, že bude vždy krásně slunný. Ložnice je samostatná a je orientovaná na sever, což znamená, že v létě bude v ložnici velmi příjemně. Koupelna se sprchovým koutem a WC. V bytě je ještě technický kout v předsíni, kde je umístěný plynový kotel a přípojka na pračku a sušičku. Dům má své vlastní parkování na vlastním pozemku před domem.

Byt se pronajímá jako částečně zařízený, součástí je vybavená kuchyně vč. vestavných spotřebičů jako je trouba, varná deska, lednice s mrazákem a myčka na nádobí. V ložnici zůstane vestavná šatní skříň a v předsíni komoda pod kotlem. Součástí je také koupelnová skříňka vedle sprchového koutu. Ostatní nábytek je současného nájemníka, ale v případě zájmu je možné si ho od něho odkoupit.
O vytápění bytu a ohřev teplé vody se stará plynový kotel umístěný přímo v bytě. Byt má samostatné měřiče. Za domem je zahrada, která je společná pro všechny bytové jednotky a nájemníci ji mohou využívat.

Byt bude volný od 1. 11. 2024, prohlídky jsou možné již nyní.

Doporučujeme prohlídku!

Měsíční nájemné 17.000,- Kč
+ energie a služby 3.000,-Kč + provize RK + vratná kauce.

Parametry bytu

Cena
17 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ energie a služby
Náklady na bydlení
3000
Aktualizováno
4. 10. 2024
Adresa
Vančurova, Brno
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
50 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

WAHAG

Nové sady 988/2, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lukáš Wagner

Lukáš Wagner

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Brně?

Podobné nemovitosti