Prodej obchodního prostoru, Stará Ves nad Ondřejnicí - Stará Ves, 190 m2

Stará Ves nad Ondřejnicí

5 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 070 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Staré Vsi nad Ondřejnicí

Informace k nemovitosti

Komerční prostor s užitnou plochou 180 m2 plus sklep dalších 180 m2 se skvělou dostupností do Ostravy i Mošnova s obrovským potenciálem pro řadu různých využití od prodejny, skladu pro eshop, restaurace až po předělávku na několik bytů. A navíc jsme mimo povodňovou zónu. Nakonec, víte co? Přijďte se podívat sami, prohlídkový den je ve čtvrtek 10.10. Zavolejte mi a dohodneme si konkrétní čas Vaší prohlídky anebo individuální předtermín.

Na co se tu můžete těšit:

Jedná se o celopodsklepenou jednopodlažní stavbu se zastavěnou plochou 200 m2 a pozemkem o celkové ploše 1.739m2. Budovu lze využít například jako:

Restaurace, pizzerie, bistro, catering atd.
Toto bylo poslední využití objektu. Aktuálně je zde příprava na kuchyni, velký prostor pro hosty, toalety a kompletní zázemí restaurace. Z boku domu je nákladní rampa pro zásobování. Dům splňuje podmínky pro gastro provozovnu, takže rozjet tu opět jakoukoli formu gastra je velmi snadné.

Obchod, sklad, zázemí eshopu a podobně
Díky nákladní rampě a dostatečným prostorám pro parkování v okolí domu můžete objekt využít pro různé obchodní a podnikatelské aktivity. Nabízí se možnost specializované prodejny, kompletního zázemí pro eshop atd. Jsme blízko frekventovaného tahu z Ostravy do Mošnova, takže i zásobování zbožím je snadné.

Přebudování na bytové jednotky
Máme připraven projekt na zvýšení stavby o jedno patro a vybudování celkem 6 bytových jednotek. V případě zájmu Vám na prohlídce rádi ukážeme detaily a kalkulaci, kolik by stála výstavba a za kolik se tyto byty dají prodat či pronajmout. Vychází to velice zajímavě.

Dům je zcela mimo záplavové oblasti. Dokonce ani ve sklepě nebyly nyní s vodou problémy. Mimochodem sklep, to je dalších 200 m2 k využití. Dostanete se do něj jak venkovním vchodem, tak i vnitřkem z domu. No prostě, tento objekt je třeba vidět na vlastní oči. Tak mi zavolejte.

K nemovitosti patří velká plocha okolo domu, která může sloužit jako parkoviště, sklad nebo můžete část pozemku odprodat.

Energetickou třídu zjišťujeme, proto musíme prozatím uvádět PENB G i když to pravděpodobně není pravda. Způsob vytápění, rozvody vody a elektřiny a všechny ostatní technické podrobnosti probereme na prohlídce.

V případě více zájemců si vybírá majitel dle svých představ. Jestliže sami nějakou nemovitost prodáváte, pomůžu Vám ji prodat co nejrychleji a co nejlépe, protože umíme nejhezčí fotky a nejčtivější popisy. Tak už se nenechte přemlouvat a zavolejte mi.

A ještě zpráva pro kolegy makléře. Máte-li potenciálního zájemce, klidně s ním přijďte na prohlídku. Jsme otevřeni spolupráci, aby Vaši i naši klienti byli spokojeni.

Parametry nemovitosti

Cena
5 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
19. 10. 2024
Adresa
Stará Ves nad Ondřejnicí
ID
00213
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
360 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha budovy
200 m2
Podlahová plocha
190 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Vodovod
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Silvie Rumplíková

Silvie Rumplíková

1. máje 1160, Rožnov pod Radhoštěm

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Silvie Rumplíková

Silvie Rumplíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Staré Vsi nad Ondřejnicí?

Podobné nemovitosti