Prodej chalupy, Heřmanice, 160 m2

Heřmanice

5 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 211 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Heřmanicích

Informace k domu

Nabízíme k prodeji krásný rodinný dům z poloviny 20. století, který se nachází v malebné obci Běluň. Tento dům je ideální volbou pro ty, kteří hledají komfort v klidném venkovském prostředí s výbornou dostupností do větších měst.

Běluň je typická česká vesnice, poskytuje klid a pohodu venkova, ale i výbornou dostupnost do větších měst – Hradce Králové (26 km), Trutnova (26 km) a Náchoda (21 km). Přidanou hodnotou lokality je její blízkost k největšímu baroknímu areálu v Česku Hospitál Kuks, kde vede cyklostezka z Kuksu do Hradce Králové, což nabízí skvělé možnosti pro volnočasové aktivity.

Nemovitost se rozkládá na kompletně oploceném pozemku, což zajišťuje maximální soukromí a bezpečí. Zahrada poskytuje dostatek prostoru pro relaxaci a mnohostranné využití. Dům se pyšní sedlovou střechou s hnědými pálenými taškami, dřevěnými střešními okny a plastovými okny v přízemí. Izolace prostoru nad obytnou částí byla řešena foukanou vatou, což zajišťuje tepelnou pohodu v domě.

K úspornému a efektivnímu vytápění slouží elektrokotel a krbová kamna s výměníkem. Podlahy v celém domě byly vyrovnány nivelací. Dům disponuje vlastní studnou (13,5 m) s novým čerpadlem, filtry Atlas. Odpady jsou řešeny tříkomorovým septikem s vývodem do trativodu a ohřev vody zajišťuje bojler.

Dispozice domu:
Přízemí: chodba, obývací místnost s krbovými kamny a výměníkem, technická místnost s elektrokotlem, kuchyně, koupelna se sprchovým koutem, velká spižírna (technická místnost - pračka sušička, sklad) a schodiště do patra.

1. patro: pracovna, dětský pokoj, obývací pokoj, ložnice s vestavěnou šatnou a samostatné WC.

Na pozemku se dále nachází garáž, kůlna, zastřešená pergola a dílna. Za domem se nachází svažitá zalesněná stráň což dodává místu jedinečný charakter. Nad zahradou je přikoupen pozemek o velikosti 1438 m², který rozšiřuje možnosti využití této nemovitosti.

Energetický průkaz byl zpracován v roce 2015, kde byla ještě původní dřevěná okna tak dům spadal do energetické třídy „F“. Tato nemovitost nabízí komfortní bydlení s minimálními provozními náklady, vlastní vodou a možností využití vlastního dřeva na topení.

Běluň leží v Královéhradeckém kraji, obklopená nádhernou přírodou a v blízkosti atraktivních turistických lokalit, jako jsou Adršpašsko-teplické skály, Krkonošský národní park, Barokní areál Hospitál v Kuksu. Dojezdová vzdálenost na dálnici D11 je pouhé 3 minuty, což přináší další výhodu této lokality.

Tato nabídka představuje skvělou příležitost pro ty, kteří hledají harmonické bydlení v dosahu přírodních i kulturních památek.

Parametry domu

Cena
5 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 10. 2024
Adresa
Heřmanice
ID
041024
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
160 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
3096 m2
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality TU

Havlíčkova 117, Trutnov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Bc. Jan Špetla

Bc. Jan Špetla

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Heřmanicích (okr. Náchod)?

Podobné nemovitosti