Prodej pozemku pro bydlení, Suchdol nad Lužnicí, 1315 m2

Suchdol nad Lužnicí

2 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 531 Kč /za měsíc

(Včetně provize a právního servisu.)

Prověřené firmy v Suchdole nad Lužnicí

Informace k pozemku

Sníte o návštěvě nebo dokonce delším pobytu v Benátkách, avšak v hloubi duše víte, že Váš skutečný domov je tady, konkrétně v srdci jižních Čech? A co kdybychom vám nabídli obojí? Možná Vám to zní jako pohádka, ale právě teď máte šanci proměnit sen ve skutečnost!

Představte si místo, kde se prolíná klid venkova s kouzlem přírody. V malebné části Suchdola nad Lužnicí, zvané právě Benátky, leží rovinatý stavební pozemek o velikosti 1315 m², který čeká na svého nového majitele. Na okraji lesa objevíte oázu ticha a pohody – místo jako ze zmiňované pohádky, kde můžete vybudovat svůj vysněný domov. Zde můžete naslouchat zpěvu ptáků a nechat se unášet klidným rytmem okolní krajiny. V každém ročním období tato lokalita vyzařuje jinou krásu – na jaře Vás přivítají rozkvetlé louky, v létě chladivý stín lesa, na podzim zlatavý závoj listí a v zimě ticho, které přináší pocit absolutního klidu a harmonie.

K tomu si jen představte dům, který se dokonale snoubí s přírodou – elegantní jednopodlažní stavbu s půdní vestavbou, která nabízí harmonické spojení moderního bydlení s krásou okolní krajiny. Bungalov zde není povolen, ale můžete si vybrat mezi tvarem domu obdélníku nebo stavby ve tvaru „L“, obě varianty ideální pro vytvoření útulného a funkčního prostoru. Sklon střechy by měl být mezi 38° a 45°, a co se týče barevnosti, máte možnost volby mezi tmavě červenou či šedou střechou s hladkou matnou lazurou, která perfektně zapadne do prostředí chráněné krajinné oblasti.

Dřevěná okna a dveře v přírodním či hnědém tónu podtrhnou charakter domu, zatímco fasáda by měla zůstat v bílé barvě, aby ladila s regulativy. Kolem pozemku můžete zvolit buď plaňkový plot, nebo živý plot z přírodních dřevin (ovšem túje jsou zde dle CHKO nepřípustné). Tento pozemek Vám nabízí jedinečnou možnost realizovat váš sen o dokonalém bydlení v harmonii s okolní přírodou.

Přímo u pozemku je již připravena přípojka elektřiny a spolu s tím podél parcely vede obecní vodovod, na který se budete moct jednoduše napojit. Odpady můžete řešit jímkou na vyvážení nebo vlastní čističkou odpadních vod.

K lepšímu přiblížení Vašeho budoucího domova Vám mohou posloužit vizualizace přiložené k fotografiím. Samozřejmě je jen na Vás, zda se jimi budete inspirovat, nebo zda zvolíte zcela jiný směr pro realizaci svého vysněného domu.

Suchdol nad Lužnicí disponuje plnohodnotnou občanskou vybaveností. Z Benátek se do centra města dostanete během pár minut autem, což zajišťuje dokonalou kombinaci bydlení na polosamotě a přitom blízko ke všemu potřebnému.

Na prohlídky se objednávejte za pomoci formuláře nebo na uvedeném telefonním čísle.

Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme.

Parametry pozemku

Cena
2 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize a právního servisu.
Aktualizováno
4. 10. 2024
Adresa
Suchdol nad Lužnicí
ID
0201-NP02878
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
1315 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Bc. Jindřich Svačina

Bc. Jindřich Svačina

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Suchdole nad Lužnicí?

Podobné nemovitosti