Prodej bytu 3+kk, Nová Ves pod Pleší, Sadová, 57 m2

Sadová, Nová Ves pod Pleší

4 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 352 Kč /za měsíc

(Cena včetně samostatné jednotky - garáže v přízemí domu.)

Prověřené firmy v Nové Vsi pod Pleší

Podlahy

Revize elektrických zařízení

Informace k bytu

Novinka na trhu! Slunný byt 3+kk/L a garáží v osobním vlastnictví ve skvělé lokalitě Nové Vsi pod Pleší na pomezí Prahy - západ a Příbramska.

Byt o výměře 57,1 m2 (plus lodžie, sklep a garáž) je umístěn v 1. patře (2. nadzemní podlaží) dvoupatrového domu v původní zástavbě a jeho hlavní orientace je na příjemný jihovýchod.

Dispozičně je jednotka členěna na prostornou halu s úložnými prostory (10,4 m2), obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelnou (19,63 m2). Další dva pokoje mají 12,07 m2 a 11,74 m2 - z toho je navíc vstup na příjemnou lodžii (3,2 m2) s výhledem do zeleně.

Byt prošel před několika lety rekonstrukcí (okna, částečně nová elektroinstalace, plovoucí podlahy, koupelna, WC a další). Vytápění plynové (vlastní kotel), ohřev vody zajištěn bojlerem. PENB bude nahrazen vyúčtováním energií za poslední 3 roky.
Dále je zde koupelna s vanou, kde nechybí okna, a samostatné WC. K bytu náleží sklepní kóje (2,5 m2).

Velkým bonusem je vlastní samostatná garáž v přízemí domu (cca 20 m2).

Pěší dostupnost zastávky PID (do Mníšku pod Brdy, případně přímo na Smíchovské nádraží). V obci je i vlak. A kromě toho několik restaurací, obchod, pošta i obecní úřad, vyhlášená MŠ i 1. stupeň ZŠ, lékaři. Dále Sokol, hasiči, fotbal i nohejbal. Další vybavenost v blízkém Mníšku pod Brdy.

Byt je ideální pro klienty, kteří chtějí bydlet v klidu, krásné přírodě a přitom v dostupnosti služeb a Prahy. Případně žijí na Včelníku a rádi by v lokalitě vlastnili byt k pronájmu nebo jej pořídili jako startovací pro své rodiče či děti. A protože se zde byty k pronájmu téměř nevyskytují, je ze strany nájemníků velká poptávka.

Budu se těšit na prohlídce!

Parametry bytu

Cena
4 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně samostatné jednotky - garáže v přízemí domu.
Aktualizováno
5. 10. 2024
Adresa
Sadová, Nová Ves pod Pleší
ID
20243356
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
57 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
57 m2
Garáž
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Antonie Fajtlová

Antonie Fajtlová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Nové Vsi pod Pleší?

Podobné nemovitosti