Pronájem bytu 2+kk, Kladno, Arménská, 70 m2

Arménská, Kladno - Kročehlavy

18 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+poplatky 5.000,- +elektřina)

Prověřené firmy v Kladně

Informace k bytu

Exkluzivně si Vám dovoluji nabídnout k pronájmu novostavbu bytu o dispozici 2+kk s balkonem. Nachází se v Arménské ulici, v Kladně - Kročehlavech. Byt o výměře 70m2 je místěn v 2. podlaží. Budete prvním nájemníkem tohoto zajímavého bytu, který je vybaven kuchyňskou linkou se sporákem a digestoří. V obytné místnosti je plovoucí podlaha, v chodbě a koupelně dlažba. Koupelna se sprchovým koutem je spojená s WC. Energetická náročnost budovy je B. Nájemné je ve výši 18.000,- + poplatky 5.000,- + elektřina, která se přepisuje na nájemníka. Zálohy na služby jsou vyúčtovatelné, případné přeplatky či nedoplatky jdou za nájemníkem. Před předáním se skládá vratná kauce. Provize RK ve výši jednoho nájmu. Nastěhování od 1.11.2024.
Pronajímatel si vyhrazuje právo výběru vhodného nájemníka, preferuje osoby bez zvířat. Byt bude předán bez nábytku.
Bytový dům se nachází v klidné okrajové části Kladno – Kročehlavy. Lokalita nabízí dostatek zeleně a klidu. Nedaleký lesopark Bažantnice je ideálním místem pro procházky a sportovní aktivity. Naleznete zde také dětské hřiště a oblíbené koupaliště. V blízkosti domu jsou autobusové zastávky (výborné spojení na Prahu), vlakové nádraží, zdravotní středisko, lékárna, pošta, škola a školka, obchodní centra Oáza a Jih se supermarkety. V okolí domu je dostatek zeleně i stromy.

V případě zájmu o prohlídku mě kontaktujte emailem nebo přes odpovědní formulář. Těším se na viděnou na prohlídce.

Parametry bytu

Cena
18 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+poplatky 5.000,- +elektřina
Aktualizováno
5. 10. 2024
Adresa
Arménská, Kladno - Kročehlavy
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
70 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Adolf Cír

Ing. Adolf Cír

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Kladně?

Podobné nemovitosti