Pronájem bytu 3+1, Pardubice, Luďka Matury, 50 m2

Luďka Matury, Pardubice - Studánka

15 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Pardubicích

Informace k bytu

Rádi bychom Vám nabídli plně vybavený byt 3+1v atraktivní lokalitě Dubina-Centrum, který se skvěle hodí pro jednotlivce či pár.

Byt se nachází v ulici Luďka Matury s veškerou občanskou vybaveností v dosahu - obchody s potravinami, restaurace, posilovna, knihovna a školy. Zastávka MHD je vzdálena 5 minut chůzí od domu a výhodou je také dostupnost do Studáneckého lesa, který se skvěle hodí pro procházky či vyjížďky na kole. 

Obytná plocha bytu činí 50 m2 a je skvěle využita doslova do posledního centimetru. Po vstupu do hlavní chodby se po pravé straně nachází zrekonstruovaná, prostorná koupelna s toaletou. Na levé straně potom pracovna, která se případně dá využit i jako prostorná šatna. Pokračujíc rovně je po pravé straně umístěna menší kuchyně a po levé straně poté prostorný obývací pokoj. Dále rovně je poté hlavní ložnice. Okna směřují na severo-východní stranu. 

Byt je nabízen jako plně zařízený a připravený k okamžitému nastěhování. V hlavní chodbě se nachází botník s věšáky na kabáty. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, pračkou, toaletou, umyvadlem se zrcadlem a skříňkou na čistící prostředky. Je zde také ventilace. V kuchyni se nachází lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba s grilem a možností pečení, sklokeramická dvouplotýnková varná deska, rychlovarná konvice a nádobí. V prostorném obývacím pokoji je umístěna rozkládací sedací souprava, konferenční stolek, obývací stěna s TV, prostorná šatní skříň a dvě stojací lampy. Jsou zde také nainstalovány nové žaluzie. V ložnici se nachází dvoulůžko ve velikosti 140 x 200 cm, noční stolek a úložné prostory s policemi. Pracovna bude vybavena psacím stolem se židlí, knihovnou a komodou.

Dům je revitalizovaný s novou izolací a plastovými okny. Byt se nachází v 7. patře desetipatrového domu s ústředním topením a výtahy. Další výhodou je také sklep/komora o výměře 1,5 m2 umístěná přímo na patře bytu společně s prostornou sušárnou. Menší sklepní kóje je také k dispozici v suterénu domu. Parkování je možné zdarma u domu. 

Nájemné tohoto bytu činí 15 000 Kč a poplatky za služby činí 1 800 Kč. Poplatky za elektřinu a internet budou převedeny na nájemníky. Vratná kauce je nastavena na 25 000 Kč a provize činí 15 000 Kč. Kalkulace je vyčíslena pro 2 osoby.

Toto je nekuřácký byt a majitelé preferují nájmníky bez domácích mazlíčků na dlouhodobý pronájem. 

Parametry bytu

Cena
15 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
6. 10. 2024
Adresa
Luďka Matury, Pardubice - Studánka
ID
IDPce94
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
50 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 32 lidí

Prodejce

Monika Diomande

Monika Diomande

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+1 v Pardubicích?

Podobné nemovitosti