Prodej rodinného domu, Vrané nad Vltavou, Pod Březovou, 120 m2

Pod Březovou, Vrané nad Vltavou

10 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 50 040 Kč /za měsíc

(včetně provize a právního servisu)

Prověřené firmy v Vraném nad Vltavou

Informace k domu

Dovolujeme si vám nabídnout k prodeji patrovou chatu s možností postavit patrový dům k trvalému bydlení , v atraktivní a velmi klidné lokalitě na okraji lesa v horní části Vraného nad Vltavou o velikosti 2016m2.

Stavební pozemek s platným stavebním povolením na stavbu domu pro rodinnou rekreaci s trvalým bydlištěm, na pozemku čerstvě postavená podsklepená základová deska (možnost garáže a technické místnosti), plocha základové desky 61m2, stavební povolení na 1NP a 2NP (podkroví se sedlovou střechou), na pozemku studna, elektřina a jímka, nyní dokončena stavba patrové chaty, v přízemí chaty obývací pokoj s kuchyňským koutem včetně kuchyňské linky, koupelna s vanou a toaletou, v patře místnost na spaní.
Skvělá lokalita na krásné rodinné bydlení, na pozemku potůček, pozemek je slunný a z části ve stínu (les) což se v parných letních dnech se velmi hodí, velmi klidná lokalita v horní části Vraného nad Vltavou, v obci kompletní občanská vybavenost a výborná dopravní dostupnost do Prahy (vlak na Smíchovské nádraží, bus), doporučujeme prohlídku.

Pro více info volejte kdykoliv makléři.

Parametry domu

Cena
10 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
6. 10. 2024
Adresa
Pod Březovou, Vrané nad Vltavou
ID
00099
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
120 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
2016 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Pavel Slaboch

Pavel Slaboch

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vraném nad Vltavou?

Podobné nemovitosti